NX Filtration wil zo snel mogelijk naar de beurs

Aandelen NX Filtration kopen

NX Filtration wil zo snel mogelijk naar de beurs. De onderneming in Enschede heeft geen tijd te verliezen. Met het opgehaalde geld van de beursgang – ergens tussen de 150 en 160 miljoen euro- moet snel een nieuwe fabriek gebouwd worden. Het zegt veel over de ambities van het bedrijf. Door de bouw van de fabriek worden honderden arbeidsplaatsen gerealiseerd.

NX Filtration wil zo snel mogelijk naar de beurs om ambities waar te kunnen maken

Filtration bestaat vanaf 2016 en geldt als een voornaam producent van geavanceerde waterzuiverings technologieën. Aan de wieg van het bedrijf stond professor Erik Roessink. De inmiddels 66-jarige buitengewoon hoogleraar membraantechniek is werkzaam aan de Universiteit van Twente. Hij ontwikkelde een manier van zuiveren van water en vloeistoffen die duurzamer en sneller is dan de huidige technieken. Bovendien is het gebruik van chemicaliën overbodig en kan er behoorlijk wat energie bespaard worden.

Capaciteit richting de 80.000 modules per jaar

Op dit moment kan NX Filtration met kunst en vliegwerk 10.000 modules per jaar produceren. Als er straks een nieuwe fabriek gebouwd wordt, moet de capaciteit opgevoerd worden naar 80.000 per jaar. Dat levert honderden nieuwe banen op. Ondertussen heeft NX Filtration een optie op een bedrijventerrein ergens in Twente. Naast TKH Group is NX Filtration straks het tweede Twente bedrijf dat actief is op de beurs.

Wil je aandelen kopen? Check dan hier alvast de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie