Aandelen ABO Group Environment kopen

Aandelen ABO Group Environment kopen

De aandelen van ABO Group Environment zijn tegenwoordig te verhandelen op de Euronext in Parijs. Het is een soort van beloning voor de onderneming, dat sterke jaren kende en niet gebukt ging onder de crisis die corona heette. En dus is aandelen ABO Group Environment kopen mogelijk. Met het opgehaalde geld kunnen de ambities die de onderneming heeft gestalte gegeven worden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen ABO Group Environment kopen op Euronext Parijs

ABO Group Environment geldt als een gespecialiseerd ingenieursbureau dat zich specifiek richt op geotechniek, milieu en bodemsanering. Met de afdelingen consultancy en testing & monitoring is ABO actief in drie landen: Frankrijk, België en Nederland. ABO geldt met name als specialist op het gebied van verontreinigde terreinen en bodems.

Bedrijfscashflow steeg in 2020 met liefst 36 procent

ABO Group Environment is aan sterke jaren bezig. Neem 2020, toen het een EBITDA-marge wist te realiseren van liefst 15 procent en de bedrijfscashflow zal stijgen met liefst 36 procent. ABO heeft ondertussen dertig agentschappen en 513 medewerkers. Aandelen ABO Group Environment kopen kan best eens een interessante optie zijn gezien de groei die het bedrijf doormaakt. Doe dat echter niet voor je voldoende weet over beleggen en aandelen. Die informatie kun je hier op deze website halen. Zo lees je hier alles over de brokers en de beurskoersen en kun je eveneens gratis leren beleggen. Het is echt verstandig om dit vooral te doen, want anders is het maar de vraag of je rendement gaat maken als je gaat beleggen.

Specialist in verontreinigde terreinen en bodems

ABO scoorde in 2020 een omzet van net geen 50 miljoen euro. Het maakt gebruik van de zogenaamde one-stop-shop benadering, specifiek op de gebieden geotechniek, milieu en beheer van verontreinigde terreinen en bodems. Het biedt organisaties en lokale overheden de helpende hand, zoals het dat ook biedt aan andere organisaties. Er liggen in deze branche nog voldoende uitdagingen. Denk alleen maar eens aan de risico’s die gepaard gaan met de klimaatverandering en de nieuwe bodemverontreinigingen specifiek op het gebied van asbest en polyfluoralkyl stoffen.

Wil toe naar een omzet van 100 miljoen euro

De ambities van ABO zijn kraakhelder. Het wil in 2025 een omzet genereren van 100 miljoen euro. Dat wil het echter wel op evenwichtige wijze doen, met een combinatie van organische en externe groei. Met het opgehaalde geld wil de onderneming vooral het machinepark uitbreiden en investeren in nieuwe technologische middelen.

Aandelen ABO Group Environment kopen? Niet voor je een bezoek aan allesoveraandelen.com gebracht hebt!

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie