Aandelen Azerion kopen

Aandelen Azerion kopenHet ziet er naar uit dat aandelen Azerion kopen vanaf 2021 mogelijk is. Azerion overweegt namelijk een beursgang volgend jaar. Als aandelen Azerion kopen mogelijk wordt, dan kan het bedrijf met het opgehaalde geld de groeiplannen die het heeft versneld uitvoeren. Voor aandelen Azerion kopen aan de orde is, doe je er goed aan om brokers te vergelijken.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Azerion kopen mogelijk vanaf 2021?

Azerion is een Nederlands media-, technologie en entertainmentbedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Amsterdam. Het geldt als overkoepelende onderneming op de Europese markt voor verschillende bedrijven als Sellbranch, WideSpace en Sulake. Azerion is vooral bekend van videogames. Het biedt echter ook technische oplossingen om zo de waardeketen in beeld te krijgen en om uitgever, adverteerders en gebruikers samen te brengen. Azerion leende al eerder 12,5 miljoen euro om plannen naar voren te trekken. Azerion is ook een onderneming die via organische groei en overnames is gegroeid en wil blijven groeien. Daarbij moet aandelen Azerion kopen dus vanaf volgend jaar ook een mogelijkheid zijn.

Groeiplannen verder gestalte geven

De lening overigens, kwam bovenop een bedrag van 60 miljoen aan vreemd vermogen dat al eerder opgehaald werd. Een ronde langs investeerders leverde vrijwel alleen maar positieve reacties op. Niemand die nee zei tegen deelname aan de obligatielening van 60 miljoen euro en de verwachting is dat het met een eventuele beursgang niet anders zal zijn. Over groeiplannen gesproken, het is de bedoeling dat er rondom Azerion een nieuw ecosysteem ontstaat met content en technologie.

Voortekenen lijken gunstig

Azerion is groot geworden door tal van samenwerkingen en overnames. De basis van de onderneming gaat terug naar de fusie tussen Improve Digital en uitgever Orange Games in 2018. Vervolgens werden aan de samenwerking tussen deze partijen steeds meer namen toegevoegd als bijvoorbeeld Zoomin, Spil Games, Semilo, HiMedia en een joint venture van Talpa Network. Met een beursgang moeten de volgende stappen in de groei van het bedrijf mogelijk worden. Of aandelen Azerion kopen in 2021 of later een serieuze optie wordt, zal binnenkort nader worden onderzocht. De voortekenen lijken echter uitermate gunstig.

Azerion heeft diverse ondernemingen overgenomen

Behalve de al genoemde bedrijven die aansluiting vonden bij Azerion zijn ook ondernemingen als Digitaal Verbeteren, Plinga Plinga, Smeet Smeet, Tubia, Tunni Tunni, Voidu, Yoki netwerk en Kizi.com in handen van Azerion. Het al eerder genoemde Sulake was overigens in handen van telecombedrijf Elsa. De onderneming genoot grote bekendheid door Habbo, een grote online community. Overigens bundelde Azerion in 2019 de activiteiten in het platform AzerionOne.

Basiskennis is uitermate belangrijk als je gaat beleggen

Azerion kende in 2019 een omzet van 197 miljoen euro. In 2020 gaat men uit van een verkoopsom van 215 miljoen euro en rekent men op een winst van 25,5 miljoen euro. Daarbij wordt uitgegaan van een marge van 12 procent. Als aandelen Azerion kopen een mogelijkheid wordt, dan check je voor je daadwerkelijk de beurs op gaat altijd eerst de informatie op dit platform. Het is uitermate belangrijk een bepaalde basiskennis te hebben voor jij je begeeft in de beleggingswereld. Anders is de kans op het maken van rendement gewoon klein.