Aandelen Banijay kopen nog in 2022 mogelijk

Aandelen Banijay kopen wordt nog dit jaar mogelijk. met de beursgang wil de content producent en distributeur haar marktpositie nog verder verstevigen. De beursgang zal worden gemaakt door een fusie met een Spac, een blanco cheque bedrijf. Over het aantal aandelen en de waarde waarvoor de aandelen uitgegeven worden is nog niets bekend gemaakt.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Banijay kopen nog dit jaar mogelijk

Banijay geldt als de grootste internationale content producent en distributeur ter wereld.  Ze beschikken over 120 productiebedrijven in 22 verschillende gebieden. Ook beschikken ze over een multi-genre catalogus met meer dan 120.000 uur aan originele programmering. Het hoofdkwartier van de onderneming staat in het Franse Parijs. Banijay werd ooit opgericht in 2008 door Stephane Courbit, voorheen actief voor Endemol Frankrijk. De omzet van de onderneming ligt jaarlijks rond de 3 miljard euro.

Lees de informatie op AllesOverAandelen.com

Voor aandelen Banijay kopen aan de orde is, doe je er zeer verstandig aan om je eerst grondig te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Pas als je voldoende van de materie weet, is de kans groot dat je rendement gaat maken op het door jou geïnvesteerde geld. Hier op AllesOverAandelen.com lees je alles over beleggen en aandelen, over de beschikbare brokers en over de beurskoersen. Je kunt eveneens deelnemen aan een gratis online cursus beleggen om de handel in aandelen zo onder de knie te krijgen.

Bekende formats als Big Brother en Temptation Island

Banijay werd in de loop der jaren steeds groter door verschillende overnames. Zo werd Zodiak Media in 2016 overgenomen en nam het in 2020 de Endemol Shine Group definitief over. Banijay is onder meer de eigenaar van formats als Big Brother, Survivor, Deal or No Deal, Temptation Island, Masterchief en Hunted.

 

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie