Aandelen Basic Fit onder druk door sluiting sportscholen in Brussel

aandelen Basic Fit onder druk
Aandelen Basic Fit onder druk

Aandelen Basic Fit onder druk door sluiting sportscholen in Brussel. Dat zal vanaf morgen (maandag) aan de orde zijn. Dan sluiten de sportscholen in Brussel op last van de Belgische overheid en vanwege Covid-19. Alle fitnessclubs moeten dicht en voor Basic Fit zijn dat er precies 21.

Aandelen Basic Fit onder druk; 21 vestigingen in Brussel moeten dicht

Brussel is de brandhaard als het gaat om corona en het aantal besmettingen met Covid-19. Daarom gaat heel het Brusselse Hoofdstedelijk Gebied in een stevige lockdown. Er wordt een avondklok ingesteld, mondkapjes worden verplicht en winkels mogen tot uiterlijk 20.00 uur open blijven, met uitzondering van restaurants en maaltijdbezorgers. Die moeten om 22.00 uur sluiten.

Basic Fit kreeg al heel wat voor de kiezen

Het aandeel Basic Fit daalde vrijdag al licht, de verwachting is dat dit vanaf morgen niet meer licht zal zijn nu 21 sportscholen sluiten. Voor hoe lang weet nog niemand. Basic Fit is een keten van sportscholen. Momenteel zijn dat er precies 828 in Nederlands (202), België (188), Luxemburg (10), Frankrijk (390) en Spanje (38). Basic Fit kreeg ook door de eerste uitbraak van het virus het nodige voor de kiezen en moet nu opnieuw lijdzaam toezien wat er gaat gebeuren.

Eenvoudige fitness zonder opsmuk

Basic Fit is opgericht door René Moos en Eric Wilborts. In de kern biedt het eenvoudige fitness zonder allerlei extra faciliteiten. Basic Fit had al in 2015  een miljoen leden en is vanaf 2016 actief op de beurs.

Wil je aandelen kopen? Check dan hier de brokers. Want die ben je nodig om in het bezit van aandelen te komen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie