Modeplatform Fashionette gaat de beurs op

Modeplatform Fashionette gaat de beurs op. Het luxueuze modeplatform dat bekend is geworden door de designer tassen die het verkoopt, hoopt rond de 40 miljoen euro aan kapitaal op te halen. Dat zal besteed worden aan het verder door laten groeien van de onderneming. De verwachting is dat er sprake zal zijn van een beurswaarde van  tussen de 186 en 236 miljoen euro. De eerste handelsdag staat gepland op 29 oktober.

Modeplatform Fashionette gaat de beurs op en wil verder doorgroeien

Het modeplatform wil doorgroeien en wil het geld aanwenden voor onder andere groei van de acquisitie marketing. Het ligt in de lijn der verwachting dat de aandelen tussen de 28 en 30 euro per stuk gaan kosten. Fashionette werd in 2008 opgericht en bij de onderneming ziet men een tas als een persoonlijk statement dat je maakt.

Van de erkende merken Gucci, Prada en Michael Kors

Bij Fashionette koop je designer tassen van merken als Gucci, Prada, Michael Kors en Karl Lagerfeld. Aan de andere kan biedt het ook beginnende ontwerpers de kans hun ontwerpen aan het grote publiek te laten zien. Bij de tassen worden passende accessoires verkocht in de vorm van onder andere sneakers, zonnebrillen en horloges. Fashionette werkt samen met meer dan honderd designers.  Missie is om elke vrouw gelukkiger te maken met een tas. Leuk om nog te vermelden is dat Fashionette de eerste online shop in Europa was die zich specifiek richtte op authentieke designer tassen.

Wil je aandelen kopen? Dan moet je een beroep doen op brokers. Je vindt ze hier en kunt ze dus alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie