Koersdoelen Signify en Randstad omhoog, Basic Fit verliest 50 miljoen euro

koersdoel Randstad omhoog
Koersdoel Randstad omhoog

De koersdoelen van Signify en die van Randstad zijn verhoogd. Credit Suisse deed dat bij de uitzendorganisatie, Berenberg bij Signify. Basic Fit, zo werd door een update vanochtend duidelijk,  heeft de afgelopen vier maanden 50 miljoen euro verloren. De fitness-gigant moest vandaag ook nog eens alle fitnesscentra in Brussel sluiten vanwege Covid-19. Dan gaat het om in totaal 21 vestigingen.

Basic Fit verliest 50 miljoen euro in vier maanden, voorlopig geen nieuwe clubs

Basic Fit verliest 50 miljoen euro in vier maanden maar heeft nog steeds 170 miljoen aan liquide middelen.  Basic Fit verliest 50 miljoen euro vanwege Covd-19. Het bedrijf moest om de haverklap vestigingen sluiten en dat kostte de fitnessonderneming heel erg veel geld.  Basic Fit liet dan ook weten voorlopig geen nieuwe clubs te gaan bouwen. Voor heel 2020 wordt gerekend dat Basic Fit een omzet haalt van 452 miljoen euro en een EBIT van 127 miljoen. Dat zou een daling van respectievelijk 12 en 18 procent betekenen. Desondanks blijven analisten positief over Basic Fit.

Winstramingen Randstad omhoog

Beter nieuws was er voor Randstad. Credit Suisse verhoogde het koersdoel van 43 naar 46 euro en hield het advies op Neutraal. De winstraming ging met 15 procent omhoog. Credit Suisse stelde eveneens de winstraming voor de jaren 2020 en 2021 bij naar boven. Dat deed het met 3 en met 2 procent.

Koersdoel Signify van 34 naar 45 euro

Berenberg verhoogde het koersdoel van Signify van 34 naar 45 euro. Het Koopadvies bleef staan.  Berenberg constateerde dat de kostenbesparingen die zijn doorgevoerd het bedrijf goed hebben gedaan. Berenberg verwacht dat de groei die is ingezet door zal zetten.

Wil je ook in aandelen? Check dan hier de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie