Aandelen Club Brugge kopen

Aandelen Club Brugge kopen

Het moet nog voor de zomer mogelijk worden om aandelen Club Brugge te kopen. De Belgische voetbalclub maakt haast met de beursgang en heeft banken en financiële adviseurs opdracht gegeven voorbereidende maatregelen te treffen. De aandelen moeten worden verhandeld op de Euronext beurs in Brussel. Club Brugge is niet uniek als het straks naar de beurs gaat. In ons land is voetbalclub Ajax al vanaf 1998 een beursgenoteerd bedrijf, ook clubs als Juventus, AS Roma en Benfica zijn beursgenoteerd.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Club Brugge kopen: nieuwe of bestaande aandelen

Het is vooralsnog niet geheel duidelijk of de beursgang via de verkoop van nieuwe of bestaande aandelen plaats zal vinden. Nu is 85 procent van de aandelen in handen van drie bestuursleden en hebben ondernemers in de regio de resterende 15 procent in hun bezit. Het is onduidelijk wat deze partijen met de aandelen gaan doen. Aandelen Club Brugge kopen kan interessant zijn. Voor je gaat beleggen check je altijd eerst de info op deze website. Je vindt hier alles over de beschikbare brokers en leert hoe je kunt beginnen met beleggen. Dat is belangrijk, want zonder kennis van zaken loop je financieel te grote risico’s. Die kennis kun je elders op deze website dus opdoen. Het maakt de kans om succesvol te beleggen in elk geval groter.

Begrip in België en Europa

Club Brugge is een begrip in België en gekend in Europa. De club werd in 1891 opgericht als Football Club Brugeois. De club staat in eigen land vooral bekend als ‘Blauw-Zwart’. De club is al lang een uitvalsbasis voor veel Nederlandse voetballers. Zo staan dit seizoen (2021) spelers als Noa Lang, Bas Dost, Stefano Denswil en Ruud Vormer onder contract. In België werd de voetbalclub zestien keer kampioen van de Eerste Klasse. Het won bovendien elf keer de Nationale Beker en liefst vijftien keer de Supercup. Stamnummer van Club Brugge bij de Belgische voetbalclub is 3. Samen met RSC Anderlecht uit Brussel kan Club Brugge beschouwd worden als de grootste en meest succesvolle clubs van België.

Club opende onlangs een gloednieuw trainingscentrum

Hoogtepunten waren de jaren onder leiding van trainer Ernst Happel. Onder zijn leiding haalde de club in 1976 de finale van de Uefa Cup en in 1978 zelfs de eindstrijd van de Europacup 1, dat wat nu de Champions League is. Beide keren ging de finale verloren, beide keren was Liverpool de opponent. Aandelen Club Brugge kopen kan de club verder helpen in de toekomst. Over die toekomst gesproken, onlangs opende de populaire voetbalclub alvast een nieuw trainingscentrum, het Belfius Basecamp. Daar moet de basis gelegd worden voor nieuwe (Europese) successen.