Aandelen Europese beurzen kleuren diep rood

Postnl boekt minder winst dan verwacht
Postnl boekt minder winst dan verwacht

Aandelen Europese beurzen koersen diep rood. Zoals verwacht daalden de waarden van de aandelen maandag tot het middaguur behoorlijk.  Zo sloot het Duitse Dax 3,5 procent in de min en het Franse CAC 40 leverde in totaal 4,1 procent in. Het Britse FTSE dat vrijdag al klappen opliep hield de schade nu beperkt tot een daling van 0,3 procent.

 

Aandelen Europese beurzen kleuren diep rood; Postnl boekt minder winst dan verwacht

De diep rode kleur zou veroorzaakt worden door Donald Trump en de handelsbetrekkingen tussen Amerika en China die weer eens onder druk lijken te staan.  Beijing driegde al weer met een importsanctie, nadat beide landen elkaar over en weer de zwarte piet toeschuiven wat betreft de uitbraak van Covid-19. Volgens insiders zoekt Trump bewust de confrontatie met China, iets dat hem een herverkiezing op zou moeten leveren. Wordt dus vervolgd.

Outlook 2020 Postnl blijft wel gewoon staan

Extra aandacht was er voor Postnl, dat toch iets minder winst maakte dan was gedacht. Toch is de outlook 2020 blijven staan. Postnl liet wel weten de pensioenbetalingen anders te gaan betalen, meer gespreid vooral. Dit komt de kasstroom nadrukkelijk ten goede. Vanochtend deelde het aandeel Postnl overigens fors, met liefst 11,6 procent.

Ook het aandeel Air France KLM daalde met 6,7 procent. ThijssenKrupp leverde vanochtend fors in met 12,7 procent, ook Telefonica verloor met 2,7 procent.

Wie in de aandelen wil, krijgt te maken met brokers. Check hier alvast een overzicht:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie