Ook aandelen ExxonMobile kelderen in eerste kwart van dit jaar

ExxonMobile boekt frs verlies
ExxonMobile boekt forse verliezen

Je kunt er de klok op gelijk zetten en het kwam ook voor niemand nog als een verrassing; ook aandelen ExxonMobile kelderen in eerste kwart van dit jaar. De bedrijven lijken elkaar te overtreffen wat betreft de slechte resultaten. Exxon Mobile  verloor voor het eerst in 32 jaar in het eerste kwartaal, en heel behoorlijk ook.

Ook aandelen ExxonMobile kelderen in eerste kwart van dit jaar, verlies nu al 610 miljoen dollar

Uiteraard heeft ook  dit verlies te maken met het coronacrisis, het aanbod en het tekort aan opslagcapaciteit. Exxon Mobile is de tweede grootste olieproducent ter wereld, na Saudi Aramco. Exxon Mobile sloot het eerste kwart van dit jaar af met een tekort van 610 miljoen dollar. De verliezen zullen gedurende dit jaar waarschijnlijk verder oplopen. Het verlies wat nu ontstaan is, is pas vanaf ontstaan vanaf de laatste week van maart.

Ook fikse verliezen Shell en ConocoPhilips

Schrale troost voor Exxon Mobile is wel dat alle olie en gasgiganten allemaal forse verliezen maken, eerder al namen Shell en ConocoPhilips de zware verliezen voor lief en namen ze drastische maatregelen. Zo beperken  ze de uitgaven en wordt er minder geinvesteerd. Exxon Mobile liet al weten de dividenden te bevriezen en de investeringen te beperken. De verliezen komen wel op een naar moment van Exxon Mobile. De oliegigant was net bezig om een oude portefeuille een nieuw impuls te geven. Uiteraard is ook daar meteen mee gestopt en zal de focus liggen op het beperken van de verliezen.

Wil jij ook investeren in aandelen? Dan krijg je te maken met brokers. Vergelijk ze hier alvast:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie