Ahold Delhaize enige stijger op verder rode beurs

aandeel ASML daalt 4.8 procent
Aandeel ASML daalt met 4,8 procent

Ahold Delhaize enige stijger op verder rode beurs. Aldus was de beursdag op de AEX in een  zin samengevat. Want de AEX kleurde nadrukkelijk rood. Sterker; de AEX sloot weer eens af onder de 500 punten: 496,31 punten om precies te zijn. Dat hield concreet een daling van de waarde van de aandelen op de AEX  met 3,2 procent in.

Ahold Delhaize enige stijger op verder rode beurs; ook ASML verliest fors, net als Air France KLM

Er heerste iets van angst, vandaag op de beursvloer. Angst die over was komen waaien uit de Verenigde Staten waar Donald Trump kibbelt met China en dat land zo’n beetje aanwijst als schuldige aan het virus. Het komt de handelsbetrekkingen niet ten goede en zorgt dus voor onrust op de beurzen. En dat zowel op de Europese, Amerikaanse en dus ook Nederlandse beursvloer.

Grootste verliezer: Unibail Rodamco

In de hoofdindex bleek Ahold Delhaize het enige lichtpuntje met een winst van 1,4 procent. Daarmee was het ook de enige die in het groen eindigde. Unibail Rodamco was de grootste verliezer met 9,4 procent. Ook ASML verloor fiks met 4,8 procent.

Ook Midkap index kleurt vooral rood

In de Midkap index was het ook al geen vrolijke boel, want ook daar vierde de kleur rood hoogtij.  Flow Traders was weer eens de uitzondering op de regel. Zij eindigden 3 procent in de plus. Ook GrandVision boekte een kleine winst met 1,2 procent. Air France KLM sloot de zeer povere dag af met 7,5 procent verlies.

Wil je in aandelen? Dan ben je aangewezen op de brokers. Check hier alvast een overzicht van de beschikbare brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie