Aandeel Formule 1 op dieptepunt, liefhebbers kunnen hun slag slaan

aandelen F1 naar dieptepunt
F1 aandelen in koersval

Als je ooit eens in het bezit wil komen van een aandeel Formule 1, dan is de tijd nu wellicht rijp. Vanwege het uitbreken van het coronavirus kwamen Max Verstappen c.s. nog niet in actie. Dit gaat gepaard met een koersval van jewelste van het aandeel Formule 1. De waarde van een aandeel Formule 1 (een FWONK) bereikte een dieptepunt en is ondertussen meer dan gehalveerd..

Aandeel Formule 1 naar dieptepunt

De seizoenstart van het circus dat Formule 1 heet is uitgesteld en het is maar de vraag wanneer de snelheidsduivels wel in actie komen. Het is bovendien maar de vraag of het circus dat Formule 1 heet ook Zandvoort aan zal doen dit jaar, want voor het eerst sinds lange tijd zou de Formule 1 weer eens in Nederland gereden worden. Omdat er dus niet gereden wordt, is de FWONK in waarde gedaald. Was een aandeel Formule 1 nog niet zo heel lang geleden nog bijna 50 dollar waard, nu ligt de waarde rond de 20 euro.

Nu aandelen kopen of nog even wachten?

Een ideale kans dus voor fans van de Formule 1 om in het bezit te komen van een FWONK. Aan de andere kant; het ziet er nog niet naar uit dat het seizoen wel van start gaat, en dus zou de waarde nog verder kunnen dalen. Ondertussen maakte de FIA wel bekend dat de veranderingen die in 2021 doorgevoerd zouden worden, nu pas vanaf 2022 gaan gelden. Ook werd bekend dat de racers die het seizoen zouden starten, ook in 2021 verzekerd zijn van een startplaats. Daarmee lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat de mensen die twijfelen of er dit seizoen wel gereden wordt, het best eens bij het juiste eind kunnen hebben. Moet Max Verstappen dus nog een seizoen langer wachten op zijn eerste wereldtitel?

Aandelen kopen? Vergelijk brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie