Aandelen Douwe Egberts kopen

aandelen douwe egberts kopenWil je graag aandelen kopen, maar weet je nog niet in welk bedrijf je jouw geld wil investeren? AllesoverAandelen.com geeft je meer informatie over beleggen, aandelen kopen, verschillende bedrijven en hoe jij het beste extra geld kunt verdienen. Tegenwoordig mag je zelf handelen op de beurs, het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een beleggingsrekening en een account. Op het moment dat je net begint is het misschien nog wel handig om met een adviseur in zee te gaan. Zij kunnen je verantwoord op weg helpen. In dit artikel hebben wij het over hoe je aandelen van Douwe Egberts kunt kopen. Aandelen Douwe Egberts kopen, is vooral interessant en leuk wanneer je aandelen in een Nederlands bedrijf wil kopen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Douwe Egberts kopen: wat is het idee achter Douwe Egberts?

Op het moment dat je aandelen van Douwe Egberts wil kopen, is het goed om wat achtergrondinformatie over dit bedrijf op te zoeken. Douwe Egberts wordt in veel supermarkten en groothandels verkocht. In 1753 opende Egbert Douwes zijn eigen kruidenierswinkel, hier verkocht hij allerlei levensmiddelen als koffie, tabak en thee. Hij is de grondlegger van het uiteindelijke koffiemerk. Wist je dat daardoor dit merk al meer dan 260 jaar bestaat? En dat Douwe Egberts hiermee één van de oudste en meest succesvolle koffiemerken ter wereld is? Dat allemaal van Nederlandse bodem. In 1924 hebben zij zelfs het eerste spaarsysteem van Nederland bedacht. Dit deed Douwe Egberts om klanten aan zich te binden.

Wil je aandelen van Douwe Egberts kopen?

Aandelen van Douwe Egberts kopen is een mooi initiatief. Zeker omdat aandelen van Douwe Egberts kopen nog niet heel lang mogelijk is. In 2012 is het bedrijf van haar moederbedrijf Sara Lee afgesplitst. En juist op dat moment ging Douwe Egberts in Amsterdam naar de beurs. Dit is best een grote stap. Het bedrijf bestaat namelijk al ruim 260 jaar, maar is niet eerder beursgenoteerd geweest. Wanneer je in Douwe Egberts belegd, beleg je in één van de drie grootste aanbieders van koffie en thee ter wereld. Let wel op, want Douwe Egberts is van de beurs gehaald, maar er zijn geruchten dat zij binnenkort weer de beurs op gaan.

Het feit dat Douwe Egberts het al zo lang erg goed doet, maakt het kopen van aandelen van hun bedrijf interessant. Houd er wel rekening mee dat Douwe Egberts niet onder deze naam op de beurs te vinden is. Wanneer je hun aandelen wil kopen, moet je op DE Master Blenders zoeken. De aandelen van Douwe Egberts zijn in trek, dus zorg dat je er snel bij bent als je zelf graag wat aandelen van hen wil aanschaffen. De reden waarom de aandelen zo populair zijn, is het gevolg van het succes wat Douwe Egberts ieder jaar weer boekt. Dit maakt aandelen van Douwe Egberts ideaal om op korte termijn, goede resultaten mee te behalen.

Allesoveraandelen.com geeft je meer informatie over beleggen

Wil je aandelen Douwe Egberts kopen? Dan heeft Allesoveraandelen.com handige tips voor je. Wanneer jij jouw geld belegd, is dit namelijk niet zonder risico. Het is handig om je van tevoren goed in te lezen. Op die manier leer je de aandelenmarkt goed kennen en weet je beter welke gevolgen jouw keuzes kunnen hebben. Natuurlijk kan je de koers lichtelijk voorspellen, maar de aandelenbeurs blijft onvoorspelbaar en kan zomaar een hele andere wending nemen, dan wat jij in eerste instantie voor ogen had. Beleg daarom altijd een percentage van jouw spaargeld, wat je niet erg zou vinden om te verliezen. Op die manier zullen negatieve risico’s een minder zware impact op jouw vermogen hebben. Maar wanneer jouw aandelen veel meer waard worden, heb je jouw eigen geld toch fijn laten groeien. Veel succes met het kopen van aandelen!