Aandelen Fastned kopen

Aandelen kopen? Alles over Fastned aandelen

aandelen fastned kopen
Maak jij de keuze om Fastned aandelen te kopen of niet?

Fastned is een Nederlands bedrijf dat snellaadpalen voor elektrische auto’s langs snelwegen bouwt en exploiteert. Het bedrijf heeft dergelijke installaties op tientallen locaties langs de Nederlands snelwegen staan. Daarmee kunnen eigenaren van elektrische auto’s onderweg de accu’s van het voertuig opladen. Naast de laadpalen in Nederland zijn er ook op verschillende plekken in Duitsland en is onlangs een eerste laadstation geopend in het Verenigd Koninkrijk. De onderneming bestaat sinds februari 2012 en is sindsdien enorm gegroeid. In april 2019 werd bekend dat het bedrijf plannen heeft om naar de beurs te gaan. Vanaf 14 juni 2019 kun je aandelen Fastned kopen.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom aandelen Fastned kopen?

Aandelen Fastned kopen kan vanaf 14 juni 2019 aan de Euronext beurs in Amsterdam. Er zijn verschillende redenen te noemen waarom aandelen Fastned kopen aan te raden is. Zo is het kopen van aandelen een investering in de toekomst en heeft het bedrijf goede verwachtingen met betrekking tot de groei van de organisatie. Door de opkomst van elektrische auto’s is de vraag naar elektrische laadpunten ook groter aan het worden. Fastned heeft als doel een Europees netwerk van snellaadstations aan te leggen zodat bestuurders van elektrische auto’s overal hun auto kunnen opladen.

Aandelen Fastned kopen als investering in de toekomst

Het kopen van aandelen van Fastned is in meerdere opzichten een investering in de toekomst. Door de verwachte groei van het bedrijf en de visie die Fastned op de toekomst heeft is de verwachting dat het bedrijf in de toekomst veel meer waard zal worden. Natuurlijk is investeren in aandelen ook een persoonlijke investering in de toekomst. Je hebt hiermee de mogelijkheid om jouw vermogen over een langere periode gezien aanzienlijk te laten groeien. Ook is het een groene investering in de toekomst. Elektrisch rijden is een groen en milieuvriendelijk alternatief voor de gebruikelijke brandstofauto’s.

Tegen aantrekkelijke prijzen aandelen Fastned

Aandelen Fastned kopen is een investering die natuurlijk risico’s met zich mee brengt. De verwachtingen rondom het bedrijf en de beursgang zijn positief, maar goede resultaten en rendementen kunnen bij beleggen nooit gegarandeerd worden. Toch kun je zelf wel invloed hebben op de kosten die je maakt voor de beleggingen. Dit kan door aandelen tegen aantrekkelijke prijzen te kopen door gebruik te maken van een broker die lage kosten voor de transacties hanteert. Daarom is het verstandig om voordat je aandelen koopt een vergelijking te maken van de verschillende brokers en de bijbehorende kosten voor een beleggingsrekening.