Aandelen Française des Jeux kopen

Aandelen Française des Jeux kopen

Het Franse bedrijf Française des Jeux is in eigen land bekend als grootste aanbieder van kansspelen en sportweddenschappen. In deze branche is de organisatie actief met verschillende activiteiten. Het bedrijf heeft in oktober van 2019 aangekondigd naar de beurs te willen en heeft daarvoor ook toestemming gekregen van de beurstoezichthouder in Frankrijk. De verwachting is dat het vanaf november 2019 mogelijk is om aandelen te kopen van dit staatsbedrijf. Als je aandelen Française des Jeux kopen wilt, dan wordt daar ook de Franse schatkist mee aangevuld. Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat het aandeel van de Franse overheid in de toekomst aanzienlijk kleiner wordt.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Over het bedrijf

De voorloper van de organisatie was een loterij die in 1933 werd opgericht in gewonde veteranen uit de Eerste Wereldoorlog te kunnen helpen. Française des Jeux, ook wel FDJ genoemd, is opgericht in 1976 en houdt zich bezig met het aanbieden van verschillende soorten kansspelen zoals de Lotto, EuroMillions en Bingo Live kansspelen. Naast het aanbieden van loterijen staat het bedrijf ook bekend om het aanbieden van sportweddenschappen. Het bedrijf is voor 72 % eigendom van de Franse staat die bij een beursgang ook baat heeft. Als je aandelen Française des Jeux kopen wilt, dan wordt hier ook de staatskas mee aangevuld. De Franse overheid heeft daarbij wel de bedoeling om het eigen aandeel in de toekomst van 72 % terug te brengen naar 20 %. Française des Jeux is verder bekend van de sponsoring van een bekende wielerploeg die de naam van het bedrijf draagt.

Waarom aandelen Française des Jeux kopen?

Aandelen Française des Jeux kopen kan in verschillende opzichten een interessante investering zijn. Voor de Franse overheid is het de bedoeling dat er met de beursgang geld wordt opgehaald voor h et verminderen van de staatsschuld. De overheid wil met de beursgang 1,5 miljard euro ophalen. Voor jou kan het aantrekkelijk zijn om in deze organisatie te investeren vanwege de rendementen die behaald kunnen worden. De organisatie verwacht met een beursgang groeien. Als de groei doorzet zoals de verwachting is, dan is de kans groot dat er met het kopen van deze aandelen ook door de beleggers winsten behaald kunnen worden.

Aandelen Française des Jeux kopen en de risico’s

Investeren en ook aandelen Française des Jeux kopen is nooit zonder risico. De informatie die je door middel van dit artikel gegeven wordt is dan ook niet bedoeld om gebruikt te worden als financieel advies. Deze informatie is bedoeld ter kennisgeving van de beursgang van FDJ. Aan beleggen zijn altijd risico’s verbonden waarbij je de kans loopt om inleg te verliezen of de aandelenportefeuille kunt zien verminderen. Daarom is het spreiden van risico’s ook zeer belangrijk. Dat kan gedaan worden door te investeren in verschillende soorten aandelen. Hiervoor maak je gebruik van een beleggingsrekening.

Gebruik maken van een broker

Een beleggingsrekening kun je afsluiten bij een broker. Dat is een partij die het mogelijk maakt om in aandelen te handelen en die ondersteuning kan bieden bij deze activiteiten. Aandelen Française des Jeux kopen is mogelijk als je een dergelijke rekening tot je beschikking hebt of als je deze afsluit. De kosten voor het aangaan van een samenwerking met een broker kunnen per aanbieder zeer verschillende zijn. Door de verschillende brokers te vergelijken heb je de mogelijkheid om de kosten en baten tegen elkaar af te wegen. Op die manier kun je tot een gedegen besluit komen en kiezen voor een partij die het best bij jouw wensen aansluit. Door de kosten van een beleggingsrekening zo laag mogelijk te houden, kun je een beetje invloed houden op de hoogte van de investeringen die je doet.