Aandelen Marel kopen

Aandelen Marel kopen: doen of niet?

Aandelen Marel kopen

Marel is een bedrijf uit IJsland die machines produceert voor de verwerking van voedsel. Het gaat dan voornamelijk om machines die gebruikt worden voor het verwerken van vlees, pluimvee en vis. De organisatie heeft wereldwijd klanten en is voornamelijk actief in Europa en Noord-Amerika. Marel is opgericht in 1977 als bedrijf dat weegschalen maakte voor bedrijven in de visverwerking. Vanaf het einde van de jaren ’80 van de vorige eeuw werden er machines aan het assortiment toegevoegd voor de verwerking van kippen. Door de overname van een Deens bedrijf in vleesverwerking in 1997 kreeg het bedrijf ook voet op de markt voor vleesverwerkingsmachines. Door de verwachte beursgang van de onderneming kun jij ook aandelen Marel kopen om jouw vermogen te laten groeien.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Marel kopen?

In mei 2019 kondigde Marel aan dat het bedrijf naar de Amsterdamse beurs Euronext zou gaan in juni van datzelfde jaar. Door deze beursgang wil het bedrijf zijn vermogen laten groeien en zo een stevigere positie in de markt verwerven. Door de verwachte groei van het bedrijf is het de bedoeling om in de toekomst ook eventuele overnames van concurrenten te financieren. Om dit te bekostigen kun jij ook aandelen Marel kopen. Je kunt dit doen om verschillende redenen. De belangrijkste reden is waarschijnlijk wel dat het een investering is waar je, bij een goede beursgang, veel rendement mee kunt halen.

Rendement behalen door aandelen Marel kopen

Wil je aandelen van Marel kopen dan doe je dat met de reden om er een goed rendement mee te halen. Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee en de kans bestaat dan ook dat je jouw investering die je doet kunt verliezen. Aandelen Marel kopen biedt dus geen garantie voor een goed rendement. Gezien de groei van het bedrijf en de plannen die er zijn voor de toekomst gaat Marel niet zonder reden naar de beurs. De kans bestaat dus dat je met de aandelen een goed rendement zou kunnen behalen.

Aandelen Marel kopen via een broker

Als je aandelen Marel kopen wilt kopen dan moet je daarvoor een beleggingsrekening hebben. Die kun je afsluiten bij een broker. Voor het gebruik van een dergelijke rekening en de transacties die je met betrekking tot de aankoop en verkoop van aandelen doet, moet je kosten betalen. Om de beste broker te vinden die bij jouw wensen en portemonnee aansluit kun je dan ook een vergelijking maken van de verschillende aanbieders die er zijn.