Aandelen Naspers kopen

Aandelen Naspers: koop ze met de beste broker

Naspers is een groot mediabedrijf dat gevestigd is in Kaapstad in Zuid-Afrika. Het bedrijf is opgericht in 1915 en is vandaag de dag op het gebied van gedrukte pers en elektronische media actief in meer dan 120 landen. Op de beurs haalt het bedrijf geldt op dat gebruikt wordt voor investeringen en overnames. Daarmee is het mogelijk om Naspers nog groter te maken is de gedachte. Hiervoor kun jij ook aandelen Naspers kopen. De aandelen voor dit bedrijf zijn vanaf juli 2019 te koop en zijn ondergebracht op de Amsterdamse effectenbeurs. Het gaat hierbij om aandelen voor alle activiteiten van de organisatie buiten Zuid-Afrika.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Top aandelen broker

Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Naspers kopen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom het voor jou interessant is om aandelen van dit bedrijf te kopen. De organisatie heeft wereldwijd bekendheid door de media die het aanbiedt. Via deze online en papieren media komt het bedrijf in nagenoeg elk land binnen. De verwachting met de beursgang is een groei van de organisatie. Door het geld dat wordt opgehaald kunnen er meer investeringen en aankopen worden gedaan waardoor de aandelen ook meer waard worden. Aandelen Naspers kopen is in dat geval ook zeer positief voor het rendement dat je kunt behalen.

Is aandelen Naspers kopen zonder risico’s?

Natuurlijk is het ook mogelijk dat het geen succes is als je aandelen koopt van dit bedrijf. Aan aandelen kopen zitten altijd risico’s verbonden. Daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden op de aankoop van aandelen en niet zomaar aandelen te gaan kopen. Wil je aandelen Naspers kopen spreidt dan de risico’s die je kunt verwachten. Dit kun je onder andere doen door aandelen van verschillende beursgenoteerde bedrijven te kopen. Als je hier geen ervaring mee hebt, dan kun je daarvoor ondersteuning krijgen van de partij waarbij je een beleggingsrekening afneemt.

Aandelen Naspers kopen met een broker

Een dergelijke partij is een broker. Die bieden beleggingsrekeningen aan waarmee je aandelen kunt kopen en verkopen. Voor aandelen Naspers kopen heb je dan ook een dergelijke rekening nodig. Het kopen en verkopen van aandelen worden transacties genoemd en voor deze transacties betaal je kosten aan de broker. Wil je een broker vinden die aansluit bij jouw ideeën en het liefst één waar je de kosten laag kunt houden, maak dan een vergelijking van de brokers die er zijn. Op die manier kun je de beste partner vinden tegen de aantrekkelijkste prijs.