Aandelen Naspers kopen

Aandelen Naspers: koop ze met de beste broker

Naspers is een groot mediabedrijf dat gevestigd is in Kaapstad in Zuid-Afrika. Het bedrijf is opgericht in 1915 en is vandaag de dag op het gebied van gedrukte pers en elektronische media actief in meer dan 120 landen. Op de beurs haalt het bedrijf geldt op dat gebruikt wordt voor investeringen en overnames. Daarmee is het mogelijk om Naspers nog groter te maken is de gedachte. Hiervoor kun jij ook aandelen Naspers kopen. De aandelen voor dit bedrijf zijn vanaf juli 2019 te koop en zijn ondergebracht op de Amsterdamse effectenbeurs. Het gaat hierbij om aandelen voor alle activiteiten van de organisatie buiten Zuid-Afrika.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Naspers kopen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom het voor jou interessant is om aandelen van dit bedrijf te kopen. De organisatie heeft wereldwijd bekendheid door de media die het aanbiedt. Via deze online en papieren media komt het bedrijf in nagenoeg elk land binnen. De verwachting met de beursgang is een groei van de organisatie. Door het geld dat wordt opgehaald kunnen er meer investeringen en aankopen worden gedaan waardoor de aandelen ook meer waard worden. Aandelen Naspers kopen is in dat geval ook zeer positief voor het rendement dat je kunt behalen.

Is aandelen Naspers kopen zonder risico’s?

Natuurlijk is het ook mogelijk dat het geen succes is als je aandelen koopt van dit bedrijf. Aan aandelen kopen zitten altijd risico’s verbonden. Daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden op de aankoop van aandelen en niet zomaar aandelen te gaan kopen. Wil je aandelen Naspers kopen spreidt dan de risico’s die je kunt verwachten. Dit kun je onder andere doen door aandelen van verschillende beursgenoteerde bedrijven te kopen. Als je hier geen ervaring mee hebt, dan kun je daarvoor ondersteuning krijgen van de partij waarbij je een beleggingsrekening afneemt.

Aandelen Naspers kopen met een broker

Een dergelijke partij is een broker. Die bieden beleggingsrekeningen aan waarmee je aandelen kunt kopen en verkopen. Voor aandelen Naspers kopen heb je dan ook een dergelijke rekening nodig. Het kopen en verkopen van aandelen worden transacties genoemd en voor deze transacties betaal je kosten aan de broker. Wil je een broker vinden die aansluit bij jouw ideeën en het liefst één waar je de kosten laag kunt houden, maak dan een vergelijking van de brokers die er zijn. Op die manier kun je de beste partner vinden tegen de aantrekkelijkste prijs.