Aandelen Renewi kopen

Aandelen Renewi kopen: zo doe je dat

Aandelen Renewi kopen

Renewi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van afval en recycling. De organisatie is ontstaan in 2017 nadat het Engelse bedrijf Shanks Group plc fuseerde met de Nederlandse afvalverwerker Van Gansewinkel Groep BV. Het bedrijf zamelt afval in en recyclet verschillende materialen voor hergebruik. Het gaat dan onder andere om papier, compost, hout, glas, kunststof, metaal en energie. Renewi is genoteerd aan de London Stock Exchange waardoor het ook voor jouw mogelijk is om te investeren in dit bedrijf. Je kunt aandelen Renewi kopen en zo, in het geval van een goed rendement, mee te dingen in de groei van de organisatie. Aandelen kopen van Renewi is dan ook een investering in de toekomst.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom aandelen Renewi kopen?

De organisatie houdt zich bezig met de verwerking van afval en recycling. Daarin specialiseert de organisatie zich ook steeds meer en zorgt ervoor dat er meer materialen opnieuw gebruikt kunnen worden. Dat draagt bij aan een beter milieu en minder vervuiling. Ook de manier waarop dit gedaan wordt, wordt zo groen mogelijk gedaan. Aandelen Renewi kopen is dan ook in meerdere opzichten een investering in de toekomst. Door de fusie van Shanks Group plc en Van Gansewinkel Groep BV heeft het bedrijf laten zien dat twee grote spelers op deze markt hun krachten kunnen bundelen. De verwachting is dan ook dat het bedrijf in de toekomst meer zal groeien.

Welk rendement kun je behalen door aandelen Renewi kopen?

Het is niet te zeggen wat het rendement is dat je zult behalen als je Aandelen Renewi kopen wilt. De toekomst is niet te voorspellen dus de vraag is wat de beursgang van het bedrijf verder zal doen. Het ligt wel in de lijn der verwachting dat het bedrijf meer gaat verduurzamen en Renewi heeft als doel om meer te groeien in de toekomst. Door het kopen van aandelen van deze organisatie kun je bij positieve bedrijfsresultaten dus een goed rendement halen.

Aandelen Renewi kopen en de risico’s

Bij het kopen van aandelen heb je altijd te maken met risico’s. Dit betekent dat het ook mogelijk is dat je geen rendement behaald en dus jouw investering kunt kwijtraken. Om de risico’s voor aandelen Renewi kopen een beetje in de hand te houden, kun je letten op de kosten die je zelf maakt. Voor het kopen van aandelen heb je een beleggingsrekening nodig. Je betaalt daarvoor kosten als je transacties maakt. Besparen op deze kosten kan door een vergelijking te maken van de verschillende brokers.