Aandelen Saudi Aramco kopen

Aandelen Saudi Aramco kopen: investeer in olie

Aandelen Saudi Aramco kopen

Saudi Aramco is de staatsoliemaatschappij van Saoedi-Arabië. Het bedrijf is de grootste oliemaatschappij ter wereld en produceert miljoenen vaten olie per dag. Verder is het de grootste werkgever van het land en was het in 2018 met een winst van 224 miljard dollar het meest winstgevende bedrijf ter wereld. Van 17 november tot en met 4 december 2019 is het mogelijk om in te schrijven voor aandelen. Aandelen Saudi Aramco kopen is dan ook voor jou mogelijk. De geschatte waarde van het bedrijf wordt geschat op ongeveer 2 biljoen dollar. De beursgang van Saudi Aramco lijkt “de grootste beursgang aller tijden” te worden.

Interesse in beleggen in Saudi Aramco? Bekijk de mogelijkheden:

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening en ontvang tot € 175,- terug

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom aandelen Saudi Aramco kopen?

beursgang saudi aramco: aandelen kopen kan interessant zijn
Beursgang Saudi Aramco: aandelen kopen kan interessant zijn

Aandelen Saudi Aramco gaat naar verwachting in 2019 naar de beurs. De redenen om aandelen van dit bedrijf te kopen kunnen verschillend zijn. In 2018 was het bedrijf het meest winstgevende bedrijf ter wereld en de organisatie ondervindt constante groei. Om die reden is de verwachting dat de beursgang ook zeer succesvol zal zijn. Dat kan natuurlijk niet met zekerheid gezegd worden, maar als de beursgang goed verloopt, dan zal het rendement ook hoog liggen. Aandelen Saudi Aramco kopen is voor jou in dat geval een flinke investering in jouw toekomstige vermogen.

Risico’s van aandelen Saudi Aramco kopen

Net als dat er op voorhand niks gezegd kan worden over het succes van de beurgang kan er ook niks gezegd worden over het rendement. Aandelen kopen is dan ook niet zonder risico. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de winst tegenvalt of je zelfs verlies maakt. In dat geval ben je de inleg die je doet vaak kwijt. Gaan de prijzen omhoog en kun je de aandelen met winst verkopen op het juiste moment, dan kun je spreken van een goed rendement. Het is altijd belangrijk om de risico’s die er zijn in het achterhoofd te houden. Je moet ook alleen aandelen Saudi Aramco kopen als je het risico verspreid over verschillende beleggingen.

Welke broker past het best bij jou als je aandelen Saudi Aramco kopen wilt?

Als je aandelen wilt kopen, dan doe je dat via een broker. Daar heb je een beleggingsrekening waarmee je aandelen kunt kopen en verkopen. Ook als je aandelen Saudi Aramco kopen wilt zul je gebruik moeten maken van een broker. Voor de transacties die je doet betaal je kosten aan de broker. Om de kosten zoveel mogelijk te drukken kun je een vergelijking maken van de verschillende brokers die er op de markt zijn.

Prospectus Saudi Aramco lezen

Het is mogelijk om de prospectus van Saudi Aramco te downloaden. Dan kan op de website SaudiAramco.com. In de uitgebreide prospectus staat onder andere dat 0,5% van alle aandelen beschikbaar zijn voor individuele beleggers. Dat lijkt weinig, maar gezien de grootte van de beursgang kan dit nog steeds zeer interessant zijn.