Aandelen Saudi Aramco kopen

Aandelen Saudi Aramco kopen: investeer in olie

Aandelen Saudi Aramco kopen

Update: beursdebuut lijkt een succes,opent 10% boven introductieprijs!
Saudi Aramco is de staatsoliemaatschappij van Saoedi-Arabië. Het bedrijf is de grootste oliemaatschappij ter wereld en produceert miljoenen vaten olie per dag. Verder is het de grootste werkgever van het land en was het in 2018 met een winst van 224 miljard dollar het meest winstgevende bedrijf ter wereld. Vanaf 11 december 2019 is het mogelijk om aandelen te kopen. Aandelen Saudi Aramco kopen is ook voor jou mogelijk. De geschatte waarde van het bedrijf wordt geschat op ongeveer 2 biljoen dollar. De beursgang van Saudi Aramco is “de grootste beursgang aller tijden”. De beurswaarde van het grootste oliebedrijf ter wereld is op de dag van de beursgang gestegen naar bijna 1900 miljard dollar. Ter vergelijking: Shell heeft een beurswaarde van 225 miljard dollar.

Interesse in beleggen in Saudi Aramco? Bekijk de mogelijkheden:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Saudi Aramco kopen?

beursgang saudi aramco: aandelen kopen kan interessant zijn
Beursgang Saudi Aramco: aandelen kopen kan interessant zijn

Aandelen Saudi Aramco is in december 2019 naar de beurs gegaan. De redenen om aandelen van dit bedrijf te kopen kunnen verschillend zijn. In 2018 was het bedrijf het meest winstgevende bedrijf ter wereld en de organisatie ondervindt constante groei. Om die reden is de verwachting dat de beursgang ook zeer succesvol zal zijn. Dat kan natuurlijk niet met zekerheid gezegd worden, het rendement kan door de succesvolle beursgang hoog liggen. Aandelen Saudi Aramco kopen is voor jou in dat geval een flinke investering in jouw toekomstige vermogen.

Risico’s van aandelen Saudi Aramco kopen

Net als dat er op voorhand niks gezegd kan worden over het succes van het beursverloop kan er ook niks gezegd worden over het rendement. Aandelen kopen is dan ook niet zonder risico. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de winst tegenvalt of je zelfs verlies maakt. In dat geval ben je de inleg die je doet vaak kwijt. Gaan de prijzen omhoog en kun je de aandelen met winst verkopen op het juiste moment, dan kun je spreken van een goed rendement. Het is altijd belangrijk om de risico’s die er zijn in het achterhoofd te houden. Je moet ook alleen aandelen Saudi Aramco kopen als je het risico verspreid over verschillende beleggingen.

Welke broker past het best bij jou als je aandelen Saudi Aramco kopen wilt?

Als je aandelen wilt kopen, dan doe je dat via een broker. Daar heb je een beleggingsrekening waarmee je aandelen kunt kopen en verkopen. Ook als je aandelen Saudi Aramco kopen wilt zul je gebruik moeten maken van een broker. Voor de transacties die je doet betaal je kosten aan de broker. Om de kosten zoveel mogelijk te drukken kun je een vergelijking maken van de verschillende brokers die er op de markt zijn.

Prospectus Saudi Aramco lezen

Het is mogelijk om de prospectus van Saudi Aramco te downloaden. Dan kan op de website SaudiAramco.com. In de uitgebreide prospectus staat onder andere dat 0,5% van alle aandelen beschikbaar zijn voor individuele beleggers. Dat lijkt weinig, maar gezien de grootte van de beursgang kan dit nog steeds zeer interessant zijn.