Aandelen Traton kopen

Aandelen Traton kopen: zo investeer je

Traton is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen van de merken MAN, Scania en Volkswagen. Traton is onderdeel van de Volkswagen Group en stond tot juni 2018 bekend onder de naam Volkswagen Trucks en Bus AG. Het bedrijf produceert lichte, gemiddelde en zware vrachtwagens. Ook worden er door Traton bussen en bestelbusjes geproduceerd. Jaarlijks worden er meer dan 100.000 voertuigen verkocht die door deze organisatie geproduceerd zijn. In mei 2019 maakte het bedrijf bekend naar de beurs te gaan. Vanaf juni is het dan ook mogelijk om aandelen van het bedrijf te kopen.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening en ontvang tot € 175,- terug

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom aandelen Traton kopen?

Aandelen Traton kopen kan om verschillende redenen. Een belangrijke reden die je kunt bedenken is om winst te maken en een goed rendement te behalen. Dat er een goed rendement behaald wordt op de aandelen is natuurlijk nooit te zeggen. Er hangen dan ook altijd nadelen aan beleggen en de kans bestaat dat de inleg verloren gaat. Aandelen Traton kopen kan gezien worden als een investering in de toekomst. Als de beursgang succesvol blijkt te zijn, dan heb je daar zeer veel profijt van en bestaat de mogelijkheid dat jouw vermogen aanzienlijk kan groeien.

Welk rendement kun je behalen door aandelen Traton kopen?

Het is op voorhand nooit te zeggen welk rendement er op aandelen behaald kan worden. Daarvoor zijn er te veel factoren die de prijs van de aandelen en de bewegingen in de markt bepalen. Wat je wel kunt doen als je aandelen Traton kopen wilt is de kosten in de hand houden die je maakt voor het doen van transacties. Om aandelen te kunnen kopen en verkopen dien je in het bezit te zijn van een beleggingsrekening. Daarvoor ga je in zee met een broker die dergelijke rekening kan aanbieden. Om de beste broker te vinden voor jouw aandelenportefeuille is het verstandig om een vergelijking te maken van de verschillende aanbieders.

Aandelen Traton kopen en de risico’s

Het kopen van aandelen brengt altijd risico’s met zich mee. De winst kan tegenvallen of je kunt zelfs verlies maken. Het is dan ook goed om de risico’s altijd in het achterhoofd te houden als je aandelen Traton kopen wilt. Maak daarom ook een goede afweging hoeveel vermogen je wilt investeren en zorg ervoor dat je de beleggingen die je doet spreidt over meerdere aandelenpakketten. Hierbij kan de broker die je gebruikt jou vaak ondersteunen.