Aandelen Traton kopen

Aandelen Traton kopen: zo investeer je

Traton is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen van de merken MAN, Scania en Volkswagen. Traton is onderdeel van de Volkswagen Group en stond tot juni 2018 bekend onder de naam Volkswagen Trucks en Bus AG. Het bedrijf produceert lichte, gemiddelde en zware vrachtwagens. Ook worden er door Traton bussen en bestelbusjes geproduceerd. Jaarlijks worden er meer dan 100.000 voertuigen verkocht die door deze organisatie geproduceerd zijn. In mei 2019 maakte het bedrijf bekend naar de beurs te gaan. Vanaf juni is het dan ook mogelijk om aandelen van het bedrijf te kopen.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Traton kopen?

Aandelen Traton kopen kan om verschillende redenen. Een belangrijke reden die je kunt bedenken is om winst te maken en een goed rendement te behalen. Dat er een goed rendement behaald wordt op de aandelen is natuurlijk nooit te zeggen. Er hangen dan ook altijd nadelen aan beleggen en de kans bestaat dat de inleg verloren gaat. Aandelen Traton kopen kan gezien worden als een investering in de toekomst. Als de beursgang succesvol blijkt te zijn, dan heb je daar zeer veel profijt van en bestaat de mogelijkheid dat jouw vermogen aanzienlijk kan groeien.

Welk rendement kun je behalen door aandelen Traton kopen?

Het is op voorhand nooit te zeggen welk rendement er op aandelen behaald kan worden. Daarvoor zijn er te veel factoren die de prijs van de aandelen en de bewegingen in de markt bepalen. Wat je wel kunt doen als je aandelen Traton kopen wilt is de kosten in de hand houden die je maakt voor het doen van transacties. Om aandelen te kunnen kopen en verkopen dien je in het bezit te zijn van een beleggingsrekening. Daarvoor ga je in zee met een broker die dergelijke rekening kan aanbieden. Om de beste broker te vinden voor jouw aandelenportefeuille is het verstandig om een vergelijking te maken van de verschillende aanbieders.

Aandelen Traton kopen en de risico’s

Het kopen van aandelen brengt altijd risico’s met zich mee. De winst kan tegenvallen of je kunt zelfs verlies maken. Het is dan ook goed om de risico’s altijd in het achterhoofd te houden als je aandelen Traton kopen wilt. Maak daarom ook een goede afweging hoeveel vermogen je wilt investeren en zorg ervoor dat je de beleggingen die je doet spreidt over meerdere aandelenpakketten. Hierbij kan de broker die je gebruikt jou vaak ondersteunen.