Aandelen Zoom Video Communications kopen

Aandelen Zoom Video Communications

Aandelen Zoom Video Communications kopen

Zoom Video Communications is een Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in California. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen en diensten waarmee beeldbellen, online vergaderingen, chat en mobiele samenwerking worden aangeboden aan bedrijven. Met de oplossingen die het bedrijf biedt kan er dus eenvoudiger op afstand gecommuniceerd worden. Het bedrijf is opgericht in 2011 en is in april 2019 naar de beurs gegaan. Het bedrijf staat genoteerd aan de NASDAQ beurs en ook jij kunt aandelen Zoom Video Communications kopen.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Zoom Video Communications kopen?

Het bedrijf is gestart als kleine onderneming en bood zijn diensten voornamelijk aan startende bedrijven aan. Door de successen die het boekte in de afgelopen jaren en de oplossingen die zij aanbieden kon het bedrijf groeien. De verwachting is dan ook dat het bedrijf de komende jaren alleen maar meer zal gaan groeien. De kans is dan ook groot dat je veel rendement kunt gaan halen als je aandelen Zoom Video Communications kopen wilt. Of dit daadwerkelijk het geval zal zijn is afwachten.

Is aandelen Zoom Video Communications kopen zonder risico’s?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig, nee. Het kopen van aandelen dus ook aandelen Zoom Video Communications kopen is nooit zonder risico’s. Ondanks dat een bedrijf goed in de markt kan staan, veel winst maakt en een goede omzet heeft kan het altijd fout gaan. De kans bestaat dus dat je de inleg kwijt kunt raken. Daarom is het goed om je eerst in te lezen voordat je aandelen wilt gaan kopen. Spreid bijvoorbeeld het risico door verschillende beleggingen te doen en aandelen te kopen van meerdere bedrijven. Als één belegging misgaat, dan kun je dat in het beste geval compenseren met de winsten die je eventueel behaald met andere investeringen.

Aandelen Zoom Video Communications kopen met een broker

Om aandelen Zoom Video Communications kopen heb je een broker nodig. Daar kun je een beleggingsrekening openen waarmee je aandelen kunt kopen en verkopen. Voor de transacties die je hiervoor maakt betaal je kosten aan de broker. Wil je de kosten voor het beleggen zoveel mogelijk in de hand houden, dan kun je kiezen voor een broker die bij jou past en die lage kosten rekent voor de transacties. Daarom kun je het beste een vergelijking van de brokers die beleggingsrekeningen voor jou aanbieden. Hiermee kun je een partij uitzoeken die het beste aansluit bij jouw wensen.