Aandelen Philips in de lift door beademingsapparatuur

aandelen Philips in de lift door beademingsapparatuur
Philips ziet aandelen stijgen

Je zou er een aantal bijzonder flauwe opmerkingen over kunnen maken en het hebben over dood en brood, zaak is dat het Philips wat betreft de aandelenkoers niet slecht uitkomt dat er vanwege het coronavirus een enorme vraag is naar beademingsapparatuur. Sterker; de aandelen Philips zitten in de lift door de beademingsapparatuur. Overigens heeft de Amerikaanse president Trump ondertussen ook General Motor opdracht gegeven onmiddellijk te starten met de extra productie van beademingsapparatuur.

Philips aandelen in de lift vanwege de toenemende vraag naar beademingsapparatuur

De aandelen Philips zitten in de lift door de toenemende vraag naar beademingsapparatuur dus, en Philips zal de productie, zoals beloofd, de komende maanden serieus op blijven voeren. In januari van dit jaar  produceerde Philips nog 500 apparaten per week, die productie is nu al verdubbeld. Binnen een periode van twee maanden wil Philips de productie uitbreiden naar tweeduizend en later zelfs naar vierduizend apparaten per week.

Philips produceert de apparatuur in twee fabrieken in Amerika

Saillant detail; Philips maakt de beademingsapparatuur in twee fabrieken in Amerika, waar Trump dus General Motors nadrukkelijk opdracht gaf met beademingsapparatuur aan de slag te gaan. Zorgen zijn er over de aanlevering van de essentiele onderdelen voor de apparatuur. Een beademingsapparaat bestaat overigens uit 650 componenten en als een van die componenten ontbreekt, ligt de productie stil. Over de levering van de onderdelen is Philips overigens steeds in overleg met de Amerikaanse overheid.

Wellicht is het voor jou nu ook interessant om aandelen Phillips te kopen. je kunt hier alvast een blik op de brokers werpen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie