JP Morgan koopt opnieuw aandelen Fugro

JP Morgan koopt aamdelen Fugro
JP Morgen koopt opnieuw aandelen Fugro

JP Morgan koopt opnieuw aandelen Fugro. Daarmee wordt het belang van JP Morgan in Fugro opnieuw groter. JP Morgan meldde dat nu sprake is van een kapitaalbelang van 6,3 procent met een stemrecht van eveneens 6,3 procent.

JP Morgan koopt opnieuw aandelen Fugro en vergroot belang

Het nieuwe belang van 6,3 procent bestaat voor 4,6 procent uit middellijk reeel en voor 1,7 procent middellijk potentieel. Eind september vorig jaar kocht JP Morgan  nog een kapitaalbedrag van 1,2 procent met evenveel stemrecht. Dit werd duidelijk uit een melding van de Wet melding zeggenschap. Deze wet is sinds 1 januari 2007 van kracht en valt onder de overkoepelende wet op financieel toezicht. Aandeelhouders die een belang groter dan 3 procent  hebben, moeten elke wijziging in dat belang melden, als althans de drempelwaarden 3,5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt overigens voor zowel de opbouw als de afbouw van het belang.

Fugro geeft advies aan de olie- en gasindustrie, de mijnbouw en de bouw

Fugro is een Nederlands bedrijf dat gegevens over het aardoppervlak en de (zee)bodem verzamelt. Die gegevens worden vervolgens geintepreteerd en op basis daarvan worden adviezen gegeven ten bate van onder meer de olie- en gasindusrie, de mijnbouw en de bouw.

Wil je ook aandelen kopen maar heb je geen idee hoe dat werkt, volg dan de gratis cursus beleggen, die hier gratis aangeboden wordt. Je leert er onder meer over de rol van de onmisbare rokers. Een overzicht van de brokers vind je hier:

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie