Aandelen PostNL op de kooplijst

gouden toekomst PostNL?
PostNL kan toekomst met vertrouwen tegemoet zien

Als er een onderneming is die voordelen heeft gehad bij het uitbreken van het corona virus dan is het wel PostNL. USB zette de aandelen PostNL op kooplijst en bepaalde het koersdoel op 2,50 euro. Uit het rapport van de Zwitser bank komt naar voren dat PostNL op pole position ligt in de transformatie die gemaakt wordt van fysiek winkelen richting e-commerce.

Aandelen PostNL op kooplijst; stijging aantal te bezorgen pakketten zet door

Door het uitbreken van COVID-19 kreeg PostNL het druk met het bezorgen van pakketten. De verwachting is dat naar aanleiding van het uitbreken van het virus de stijging van het aantal pakketten dat vervoerd moet worden alleen maar toe zal nemen en meer mensen bewust kiezen voor e-commerce. PostNL heeft pole-position om mee te liften op deze ontwikkeling. Uit het rapport van de Zwitserse bank werd helder dat tussen de 50 en 70 procent van de omzet door PostNL gehaald wordt uit het bezorgen van pakketten.

Gouden toekomst in het verschiet

Daarmee lijkt PostNL een gouden toekomst tegemoet te gaan dus. De verwachting is namelijk dat het pakketvolume jaarlijks met liefst 12 procent zal groeien. USB becijferde verder dat PostNL in het tweede kwartaal van 2021 weer de mogelijkheid heeft om dividend uit te keren. Het is overigens al bekend dat in 221 0,18 euro per aandeel uitgekeerd zal worden. Dit bedrag loopt vervolgens steeds met een eurocent op.

Ook in aandelen? Dan kom je vroeg of laat brokers tegen. Bekijk en vergelijk ze hier

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie