Aandelenbeurzen Wall Street afgesloten in de min

Vandaag slecht nieuws voor beleggers in Amerikaanse aandelen. Naar aanleiding van de nieuwe macrocijfers van de VS, schoten de beurzen op Wall Street in de min. De VS kreeg afgelopen maand te maken met een lagere groei van de werkgelegenheid. Ook de dienstensector is de afgelopen maand minder sterk gegroeid. Dit soort berichten zet beleggers aan het denken over het herstel van de Amerikaanse economie.

Aandelenkoersen: Alle drie de beurzen sluiten af met verlies

Alle drie de beurzen op Wall Street sloten vandaag af met een lagere slotstand. De Dow Jones sloot vandaag af op 14.550,35 punten; een verlies van 0.8%. De S&P 500 en de Nasdaq sloten zelfs 1.1% lager af. De stand van S&P 500 stond aan het einde van de dag op 1.553,63 punten en Nasdaq op 3.218,60 punten.

De tegenvallende macrocijfers die vandaag gepubliceerd werden sluiten aan op vorige negatieve berichten. Gisteren werd bekend gemaakt dat de inkoopmanagersindex van vorige maand is gezakt. Beleggers en analisten verwachten dat zij wellicht de positieve verwachtingen van de Amerikaanse economie moeten bijstellen.

AT&T en Verizon ontkennen bod op Vodafone

Een andere domper voor een Wall Street was een ontkenning van het gezamenlijke overnamebod van AT&T en Verizon op concurrent Vodafone. Vodafone heeft aangegeven dat het uit de Amerikaanse markt wilt stappen. Gisteren ging het gerucht de wereld in dat AT&T en Verizon interesse hadden getoond in aandelen Vodafone.

Verizon gaf aan dat zij niet samen met AT&T een bod op Vodafone hebben uitgebracht. De telecom provider heeft wel interesse in Vodafone ten behoeve van Verizon Wireless. AT&T heeft zich nog niet over het gerucht uitgesproken. Verizon aandelen verloren na het ontkennen van het bod de winst van gisteren en zakte met 1%. Aandelen AT&T zijn overigens met een stijging van 0.3% nog in de lift.

Aandelenkoersen: Banken grootste verliezers Wall Street

De grootste slachtoffers in New York waren vandaag de banken. Bank of America, Morgan Stanley en JP Morgan Chase leverde respectievelijk 2,8%, 2,7% en 2.4% in.

Maar er was ondanks alles ook positief nieuws voor beleggers. Vandaag werd bekend gemaakt dat de olievoorraden van de VS op het hoogste niveau sinds 1990 staat. De olieprijzen daalde opnieuw en stonden vandaag op 94,45 dollar per vat.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie