Nieuws macrocijfers VS drukken opnieuw aandelenkoersen Wall Street

Vandaag sloten de beurzen op Wall Street opnieuw met verlies. Alhoewel de beurzen uiteindelijk aan het einde van de dag niet heel hard achteruit zijn gegaan, geeft Wall Street momenteel wel het vertrouwen van de beleggers weer. Na een week van opeenvolgende teleurstellende macrocijfers wankelt het vertrouwen van de beleggers in het herstel van de Amerikaanse economie.
Groei werkgelegenheid stagneert; aandelen Wall Street zakken

De Amerikaanse overheid maakte vandaag de groei van de werkgelegenheid bekend. Het nieuws rondom de groei van de banenindex van de maand maart was echter teleurstellend. Afgelopen maand is de werkgelegenheid met 88.000 banen toegenomen. De groei werd echter geschat op 190.000 banen. Omdat de groei van werkgelegenheid voor het eerst in 9 maanden zo laag is, zijn beleggers bang dat de economische groei weer aan het bekoelen is.

Het slechte nieuws zorgde vandaag voor een matige dag op Wall Street. Het gros van de aandelen schoten naar beneden waardoor alle drie de belangrijke beurzen van Wall Street in de min afsloten. Voor het einde van de dag gingen de beurzen licht omhoog maar het was niet genoeg om de verliezen van de ochtend goed te maken.

De Dow Jones sloot vandaag af op 14.565,25 punten en incasseerde een verlies van 0.3%. De S&P 500 sloot met 0,4% af op 1.553,28 punten. De Nasdaq leed vandaag het meeste verlies en moest 0.7% inleveren. De technologiebeurs sloot af op 3.203,86 punten.

Gerenommeerde onderzoeksbureaus verwachten einde recessie Europa

Mogelijk goed nieuws uit de hoek van Europa. Volgens drie gerenommeerde onderzoeksbureaus zal Europa aan het einde van de tweede kwartaal uit haar recessie krimpen. De onderzoeksbureaus verwachten dat de Europese economie met 0.1% zal groeien dankzij een groei van export naar de Verenigde Staten en opkomende economieën zoals de BRICS landen.

De inflatie van de Euro zal volgens deze instituten ook zakken. Waar de inflatie het eerste kwartaal nog uitkomt op 1.8%, verwacht men dat de inflatie het tweede kwartaal zal zakken naar 1.6%

Alsnog zijn beleggers momenteel erg voorzichtig in het beleggen in Europese aandelen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie