AKZO Nobel lichtpuntje op lichtrode AEX

Pharming plust 1,6 procentt
Pharming plust 1,6 procent

 

Akzo Nobel lichtpuntje op lichtrode AEX, aldus luidde de belangrijkste conclusie na een weinig verheffende koersdag in Amsterdam. De AEX sloot drie-tiende procent lager op precies 550,50 punten. Er was vuurwerk gedacht, zeker gezien het feit dat de ECB met rentenieuws zou komen. Dat bleek achteraf echter mee te vallen.

AKZO Nobel lichtpuntje op AEX, ook banken in de plus

De ECB let de rentes namelijk ongemoeid. Wel iet het weten dat de euro scherp in de gaten gehouden zal worden. De euro loopt op en dat kan gevolgen hebben voor de inflatie en de prijsstabiliteit. Maar verder had het ECB eigenlijk geen nieuws. En dus bleef het relatief rustig in Amsterdam. Lichtpuntje was Akzo Nobel, dat de waarde van het aandeel met 2,9 procent zag stijgen. De verfgigant liet weten dat de verkooptrends aanzienlijk verbeteren, corona of niet. ING liet daarop meteen weten dat de omzet nog wel met 5 procent omhoog kan bij Akzo Nobel. Stanley Morgan denkt in dat kader zelfs aan 7 procent.

Wel kleine winst voor PostNL

Ayden won vandaag wel, precies 1,6 procent om precies te zijn. Ook de banken ABN Amro en ING sloten de dag positief af en zagen de aandelen respectievelijk 1 en 0,8 procent stijgen. Verder is de waardedaling van Unibail Rodamco Westfield al lang geen verrassing meer. Nu werd 3,2 procent ingeleverd. Ook RELX verloor. Beter verging het Pharming en PostNL. Beide bedrijven zagen de waarde van hun aandeel stijgen met 1,3 en 1,2 procent. Altice tenslotte, leverde 13 procent in.

Als je in aandelen gaat, krijg je te malen met brokers Je vindt ze hier.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie