Maaltijdbezorger Deliveroo naar de beurs in London

aandelen Deliveroo kopenHet kan zomaar eens de grootste beursgang van 2021 worden als Deliveroo zich gaat melden op de Londense beurs.  Ondertussen schakelde Deliveroo al vier  grote zakenbanken in voor de begeleiding van de beursgang. Overigens haalde Deliveroo onlangs nog 180 miljoen dollar op. Mede daardoor wordt het gewaardeerd op 6 miljard dollar. Het doel van de beursgang is verder niet door Deliveroo gecommuniceerd.

Ook Deliveroo kende een sterk 2020 vooral door de uitbraak van Covid-19, iets dat alle maaltijdbezorgers bepaald geen windeieren legde. Deliveroo is een Brits bedrijf dat ook in ons land actief is en dat binnenkort verder uitgebreid wordt in Verenigd Koninkrijk.  Het leverde  een enorme omzetverhoging op voor maaltijdbezorgers, een van d   weinige bedrijfstakken die baat had bij Covid-19.

Interesse? Bekijk alvast deze brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Deliveroo bestaat sinds 2013 en is een Brits bedrijf dat ondertussen echter al  in tal van andere laden actief is. Moederbedrijf van Deliveroo is  Roofoods Limited. Willam Shu is oprichter van de onderneming. Hij verhuisde naar London en was verrast over het feit dat er zo weinig maaltijden bezorgd konden worden. Zo ontstond dus Deliveroo. Het is ongetwijfeld de beste beslissing geweest die Shu ooit in zijn leven nam.

Deliveroo is in alle opzichten baanbrekend geweest en staat voor een innovatieve werkwijze. Zo zijn  de  bezorgers niet in dienst van het bedrijf maar werken zij als zelfstandigen. Over dit onderwerp ontstond de afgelopen jaren vaker dan eens discussie overigens. Wanneer de aandelen Deliveroo precies te koop komen, is nog niet bekend. Als het echter aan de maaltijdbezorger ligt, hoeft dat niet heel erg lang meer te duren.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie