Dr. Martens gaat de beurs op

aandelen Dr. Martens kopen

Dr. Martens gaat de beurs op. De bedoeling is dat het al vanaf 2 februari op de beurs in London actief is. Met de beursgang wil het liefst 1,3 miljard pond ophalen.

Dr. Martens gaat de beurs op en wil 1,3 miljard pond ophalen

Drijvende kracht achter de beursgang van het bekende schoenen- en laarzenmerk is Permina, een grote, Britse investeerder en onder meer ook eigenaar van Hugo Boss. Het bedrijf nam Dr. Martens in 2014 over voor het lieve sommetje van 300 miljoen pond.  Van de bestaande stukken zal 35 procent in de markt gezet worden. Nieuwe aandelen zullen niet meteen uitgegeven worden.

Nu al prijskaartje van 3,5 miljard pond

Nu al hangt er een prijskaartje van tussen de 3,3 en 3,7 miljard pond aan het schoenenmerk. Nadat Permina Dr. Martens in 2014 overnam blies het het schoenenmerk nieuw leven in. Het merk werd wereldwijd uitgerold en er werd gerichter ingezet op online verkoop.

Klaus Martens ontwikkelde het eerste laarsje

Aan de basis van Dr. Martens stond legerarts Klaus Martens, die als gevolg van een ongeluk met enkelklachten te maken kreeg. Omdat het reguliere legerlaarsje niet aan ging, ontwierp Martens er zelf gewoon een. Dr. Martens was aanvankelijk vooral populair onder politieagenten en fabrieksarbeiders. Later was de schoen ook erg populair bij de punkscene.  Behalve schoenen en laarzen biedt Dr. Martens ook accessoires.

Wil je ook in aandelen? Check dan hier alvast de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie