Beursgang Payoneer vult portemonnee premier Bennett

Aandelen Payoneer kopen

Beursgang Payoneer vult portemonnee premier Bennett. Voor de goede orde, we hebben het hier over de premier van Israël, Naftali Bennett. Bennett was voor hij premier werd nauw betrokken bij Payoneer. Naar verluidt levert de beursgang de premier een bedrag van 4 miljoen euro op.

Beursgang Payoneer vult portemonnee premier Bennett, premier vulde al eerder de portemonnee

Bennett was de eerste premier van Israël die zijn sporen in de hightech sector verdiend had. Bovendien was de portemonnee van de premier toen al aardig gevuld. Zo maakte hij een klapper toen hij in 2005 het door hem opgerichte bedrijf Cyota verkocht. Het zou Bennett rond de 8 miljoen opgeleverd hebben.

Groot online geldoverdracht platform

Payoneer geldt als een van de grootste online geldoverdracht platforms ter wereld. Het maakt transacties tussen verkoper en klant mogelijk. Met name digitale overschrijvingen en digitale betalingsdiensten behoren tot de specialiteit van Payoneer, dat bovendien bekend staat om het aanbieden van werkkapitaal. Tot de klantenkring van Payoneer behoren onder meer Amazon, Airbnb en Fiverr.

Payoneer maakt gebruik van een Spac

Voor de beursgang maakt Payoneer gebruik van een Spac. Vanaf de start van de onderneming is het eigenlijk alleen maar crescendo gegaan. Behalve dan een akkefietje rondom malafide offshorebedrijven met wie Payoneer zaken zou hebben gedaan. Daar werd in 2016 echter afstand van genomen en tegenwoordig voldoet de onderneming aan de strengste eisen.

Vergelijk hier alvast de brokers

Na de beursgang zal Payoneer gewaardeerd worden zo rond de 2,7 miljard euro. Wil jij straks aandelen Payoneer kopen? Dan doe je een beroep op brokers. Je kunt die brokers hier alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie