Duolingo krijgt na beursgang waarde van 2,4 miljard dollar

Duolingo krijgt na beursgang waarde van 2,4 miljard dollar. De taalapp die lang ploeterde met het vinden van een verdienmodel zet daarmee een eerste kroon op het werk. Grote man achter het succes van Duolingo is Luis von Ahn, een professor die al eerder zakelijk succesvol was met onder meer Captcha.

Duolingo krijgt na beursgang waarde van 2,4 miljard dollar, ook cursussen voor Spaans- en Italiaanstaligen

Von Ahn kreeg daarbij steun van een student, Severin Hacker. In eerste instantie was Duolingo vooral een vertaler van teksten. Gaandeweg echter werd het een plek waar je gemakkelijk een taal kon leren. Bij Duolingo gelooft men er heilig in dat door elke dag een klein beetje te leren, je een taal zo onder de knie kunt hebben. Behalve voor Engelstaligen biedt Duolingo ondertussen ook taalcursussen voor Italiaans- en Spaanstaligen.

Von Ahn en Hacker vormden een sterk tandem

Duolingo biedt een uniek concept en laat cursisten onder meer onder tijdsdruk oefeningen maken. Duolingo kreeg vorm aan de Carnegie Mellon University, de plek waar professor Von Ahn actief was. In eerste instantie werd Duolingo ook gefinancierd door een ander project van Von Ahn in de vorm van MacArthur Fellowship. Later volgde ook National Science Foundation.  Duolingo wist tot zover al 183 miljoen aan investeringen te verzamelen en moet straks dus na de beursgang 2,4 miljard dollar waard zijn. Interesse in aandelen? Check dan hier alvast de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie