Na Alex (Vermogensbeheer) verdwijnt nu ook Binck uit ons land

Saxo neemt Binck overNa 1 juli van dit jaar wordt de naam Binck Bank niet meer gevoerd in ons land. Alle 300.000 klanten gaan vanaf dat moment gebruik maken van de diensten van Saxo Bank.  Dat Binck Bank verdwijnt, mag geen verrassing meer heten. Saxo nam namelijk al in 2019 Binck over, een deal waarmee in dat jaar 424 miljoen euro gemoeid was. Binck groeide de afgelopen twee decennia uit tot een begrip in ons land.

Naam Binck Bank verdwijnt, klanten gaan gebruik maken van het platform van Saxo

Binck zorgde er in 2007 zelf voor dat  de naam Alex uit ons land verdween. In dat jaar nam Binck deze grote concurrent over van de Rabobank voor het lieve sommetje van 390 miljoen euro. De naam Alex Vermogensbeheer verdween vervolgens in 2018 definitief uit ons land. De klanten die Binck straks inruilen voor Saxo worden daar niet minder van. Zij krijgen toegang tot verschillende producten en diensten, terwijl de uitstekende klantenservice blijft en ook de gebruiksvriendelijkheid gehandhaafd blijft op het nieuwe platform voor de overstappende klanten.

Klanten kunnen terecht op een geavanceerder platform

Om het spel van overnames nog meer complex te maken achter Saxo zit weer het bekende Chinese Geely, een gekend autobouwer. Deze week al krijgen de eerste 40.000 klanten van Binck officieel bericht over de overname. Daarbij werden deze klanten nadrukkelijk gewezen op het feit dat ze straks terecht kunnen op een meer geavanceerd platform.

Ex-medewerkers van broker IMG Holland

Binck zelf werd in het jaar 2000 opgericht overigens. Aan de wieg van de onderneming stonden vier ex-medewerkers van de broker IMG Holland. Binck was vier jaar na de start al voor 100 procent in handen van Amsterdam Option Traders, een beursgenoteerde effectenhandelaar.  Ze gingen samen overigens gewoon verder onder de naam Binck. Binck is dus straks niet meer, Saxo wordt de nieuwe grote speler aan het firmament. En dat zal voor de trouwe Binck adepten van het eerste uur toch wel even wennen zijn. Ondanks de toegezegde verbeteringen.

Omschrijving  

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Plaats een reactie