Na Alex (Vermogensbeheer) verdwijnt nu ook Binck uit ons land

Saxo neemt Binck overNa 1 juli van dit jaar wordt de naam Binck Bank niet meer gevoerd in ons land. Alle 300.000 klanten gaan vanaf dat moment gebruik maken van de diensten van Saxo Bank.  Dat Binck Bank verdwijnt, mag geen verrassing meer heten. Saxo nam namelijk al in 2019 Binck over, een deal waarmee in dat jaar 424 miljoen euro gemoeid was. Binck groeide de afgelopen twee decennia uit tot een begrip in ons land.

Naam Binck Bank verdwijnt, klanten gaan gebruik maken van het platform van Saxo

Binck zorgde er in 2007 zelf voor dat  de naam Alex uit ons land verdween. In dat jaar nam Binck deze grote concurrent over van de Rabobank voor het lieve sommetje van 390 miljoen euro. De naam Alex Vermogensbeheer verdween vervolgens in 2018 definitief uit ons land. De klanten die Binck straks inruilen voor Saxo worden daar niet minder van. Zij krijgen toegang tot verschillende producten en diensten, terwijl de uitstekende klantenservice blijft en ook de gebruiksvriendelijkheid gehandhaafd blijft op het nieuwe platform voor de overstappende klanten.

Klanten kunnen terecht op een geavanceerder platform

Om het spel van overnames nog meer complex te maken achter Saxo zit weer het bekende Chinese Geely, een gekend autobouwer. Deze week al krijgen de eerste 40.000 klanten van Binck officieel bericht over de overname. Daarbij werden deze klanten nadrukkelijk gewezen op het feit dat ze straks terecht kunnen op een meer geavanceerd platform.

Ex-medewerkers van broker IMG Holland

Binck zelf werd in het jaar 2000 opgericht overigens. Aan de wieg van de onderneming stonden vier ex-medewerkers van de broker IMG Holland. Binck was vier jaar na de start al voor 100 procent in handen van Amsterdam Option Traders, een beursgenoteerde effectenhandelaar.  Ze gingen samen overigens gewoon verder onder de naam Binck. Binck is dus straks niet meer, Saxo wordt de nieuwe grote speler aan het firmament. En dat zal voor de trouwe Binck adepten van het eerste uur toch wel even wennen zijn. Ondanks de toegezegde verbeteringen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie