City Transformer wil naar de beurs

aandelen City Transformer kopenCity Transformer wil naar de beurs. Het bedrijf brengt in 2022 de eerste CT-1 uit in Israël, een wel heel bijzonder voertuig. De auto kan namelijk kleiner worden waardoor het veel gemakkelijker parkeren is en je ook in de drukte gemakkelijker manoeuvreert.  In eerste instantie wil het aandelen uitbrengen op de beurs in Tel Aviv.

City Transformer wil naar de beurs, eerste auto in 2022 verwacht

De aandelen worden in het tweede kwart van 2021 op de beurs verwacht. Op  dit moment is de CT-1 nog slechts op foto’s te zien. Dat moet in 2022 anders worden als de eerste uitvoeringen de wegen in  Israël gaan berijden. Momenteel probeert City Transformer uit alle macht de certificeringen voor de rest van Europa in orde te krijgen.

De wielbasis van de auto kan inkrimpen

De elektrische CT-1 is 2,49 meter lang en 1,4 meter breed. De auto kan echter de wielbasis inkrimpen tot slechts een meter breed. Dat maakt parkeren een stuk gemakkelijker en volgens het bedrijf zelf passen er vier CT-1 auto’s op één reguliere parkeerplaats.

De passagier zit achter de chauffeur

De auto heeft in smalle stand een topsnelheid van 45 kilometer per uur. In de brede stand is dat 90 kilometer per uur. Op een volle accu kan maximaal 150 kilometer gereden worden. In de auto zit de passagier achter de chauffeur. De plek van de passagier kan ook gebruikt worden door twee kinderen.

Wil je ook in aandelen? je krijgt dan altijd te maken met brokers. Je kunt ze hier alvast vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie