Brexit en actieve lobby maken Amsterdam leidend in Europa

Amsterdam leidend in EuropaBrexit en actieve lobby maken Amsterdam leidend in Europa. In de eerste maand van januari verviervoudigde de handel in aandelen in de Nederlandse hoofdstad. Daarmee is Amsterdam het Europees handelscentrum voor aandelen geworden.

Brexit en actieve lobby maken Amsterdam leidend in Europa, koppositie is geen verrassing

De Brexit en een actieve Nederlandse lobby zijn de voornaamste redenen waarom Amsterdam Londen van de troon heeft gestoten. De koppositie die Amsterdam bekleedt mag geen verrassing heten. Nadat het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie stapte, verlieten handelsplatform als CBOE en Turquoise Londen en stapten over naar Parijs of Amsterdam.

Elke dag handel voor gemiddeld 9,2 miljard euro

In de Nederlandse hoofdstad werd in januari elke dag voor gemiddeld 9,2 miljard euro verhandeld. Dat is vier keer zo veel als in december 2020. In de Engelse hoofdstad werd in januari juist veel minder verhandeld. Daar bleef de teller steken op 8,6 miljard euro. Behalve de Brexit speelt, zo stellen althans de Engelse media, de actieve rol van het Nederlands Ministerie van Economische Zaken een belangrijke rol in de groei in Amsterdam. Het probeert actief financiële handelsfirma’s te verleiden naar Amsterdam te komen. Managers worden rondgereden door Amsterdam en praten met toezichthouders, vastgoedmakelaars en ook met leidinggevenden van flitshandelsbedrijven.

Nu al de winnaar van de Brexit

Door de gevolgen van de Brexit en de actieve houding van Economische Zaken maken de beurs in Amsterdam nu al de grote winnaar van de Brexit. Wil je ook aandelen kopen? Vergelijk dan hier alvast de brokers.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie