DEGIRO is de grootste Pan Europese commissievrije broker

DEGIRO is de grootste Pan Europese commissievrije broker. Die conclusie kan getrokken worden nu de broker commissievrij beleggen op de Amerikaanse beurzen aanbiedt. Dit geldt dus voor de grootste Amerikaanse en ook Canadese beurzen in de vorm van de New York Stock Exchange, de Nasdaq en de Toronto Stock Exchange.

DEGIRO is de grootste Pan Europese commissievrije broker geworden

DEGIRO haalt voor transacties via Euronext Amsterdam het variabele percentage weg. In plaats daarvan wordt een commissie van 2 euro voor zowel de aandelen als ETF’s gerekend. DEGIRO maakt op die manier de tarieven op de grote transacties daardoor nog veel aantrekkelijker. De broker biedt overigens al enige tijd een selecte van 200 wereldwijde commissievrije ETF’s aan. Dat blijft overigens ook het geval. DEGIRO mag zich om genoemde redenen nu de grootste Pan Europese commissievrije broker voor de grote Amerikaanse beurzen noemen. Verschil met de market maker beurzen is dat de prominente beurzen zeer hoge volumes en lage spreads bieden en dat zonder verborgen kosten.

Leidende positie op het gebied van tarieven

DEGIRO kan door het hoge handelsvolume de leidende positie op het gebied van tarieven claimen. De orders worden overigens niet verkocht, DEGIRO krijgt geen betalingen van beurzen voor de commissievrije transacties en bovenden worden de transacties niet slechts één keer per dag of als groepsorder uitgevoerd.  DEGIRO gaat voor de Tradegate Exchange en voor de andere Europese beurzen een vaste commissie aanbieden va 3,90 euro per transactie. Voor de beurzen in Azië en Oceanie gaat een tarief van 5 euro gelden.

Ook systeem van variabele kosten wordt door DEGIRO aangepast

DEGIRO gaat ook het systeem van variabele kosten aanpassen. Ook dit systeem wordt eenvoudiger. DEGIRO heeft besloten een kleine en vaste vergoeding in rekening te brengen. Dit gaat gelden voor alle producten, met uitzondering van opties en futures en de gratis selectie van ETF’s, net als de Tradegate transacties. Voortaan zal een bedrag van 0,50 eurocent in rekening komen wat betreft de variabele kosten.

Brokers heb je te kust en te keur. Je kunt ze op deze plaats in elk geval prima met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
5/5 - (1 stemmen)

Plaats een reactie