Wehkamp gaat mogelijk in 2022 naar de beurs

Wehkamp gaat mogelijk in 2022 naar de beurs.  Dat is althans het plan van grootaandeelhouder Apax Partners. Nadat Apax  Partners eerder dit jaar nog probeerde Wehkamp van de hand te doen,  wordt nu de blik gericht op de beursgang. Alle stoplichten staan nu al op groen, eind dit jaar zal de beursgang naar alle waarschijnlijkheid wereldkundig worden gemaakt.

Wehkamp gaat mogelijk in 2022 naar de beurs nadat verkoop bedrijf mislukte

Hoewel Wehkamp uitstekende cijfers kan verleggen, kwam er dus geen koper.  Opvallend natuurlijk. Potentiele kopers vragen zich echter af of de goede cijfers alleen het gevolg zijn van het corona effect, of dat de goede cijfers daadwerkelijk ook structureel zijn.  Toen een koper uitbleef, werd de blik gericht naar een beursgang. En die moet in 2022 gestalte krijgen.

In 1952 opgericht door Herman Wehkamp

Wehkamp werd in 1952 opgericht door Herman Wehkamp, die aanvankelijk zijn zaak vanuit Slagharen runde.  Het online warenhuis groeide vervolgens en verzendt tegenwoordig 11 miljoen pakketten per jaar en dat van 2500 verschillende merken. De producten in de categorieën mode, wonen, beauty en baby en kind worden het meest verkocht door de Zwolse onderneming.  Wehkamp werd in 2015 voor een bedrag van 450 miljoen euro verkocht aan Apax Partners. Tegenwoordig heeft Wehkamp een distributiecentrum van 110.000 vierante meter in Zwolle.

Aandelen Wehkamp kopen kan best eens heel interessant worden. Je doet er dan echter wel verstandig aan om eerst de brokers met elkaar te vergelijken. En dat kun je hier prima doen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie