Exxon Mobile verliest 0,14 dollar per aandeel

Aandelen Exxon Mobile verliezen waarde
Aandelen Exxon Mobile verliezen waarde

Exxon Mobile verliest 0,14 dollar per aandeel in het eerste kwartaal. Dat is de harde conclusie van de kwartaalcijfers van de oliegigant, die een nettoverlies leed van liefst 610 miljoen dollar gedurende het eerste kwart van het jaar. En dat terwijl een jaar eerder nog 2,4 miljard gewonnen was en in het laatste deel van vorig jaar zelfs 5,7 miljard dollar.

Exxon Mobile verliest 0,14 dollar per aandeel; omzet daalt naar 56,2 miljard dollar

Exxon Mobile zegt dat het verlies te danken is aan een afschrijving van 2,9 miljard dollar en berekende dus een verlies van 0,14 dollar per aandeel. Verwacht was een winst van 0,01 dollar per aandeel. Dat liep dus even anders. De omzet van Exxon Mobile daalde ook van 63,6 miljard dollar naar 56,2 miljard dollar een jaar geleden.

Dividend van 0,87 dollar per aandeel

Exxon Mobile produceerde de eerste maanden van dit jaar 4 miljoen vaten olie equivalent, dat was precies 2 procent meer dan een jaar geleden. Exxon Mobile besteedde 7,1 miljard dollar aan het zoeken naar olie, en dat ligt op een lager niveau dan normaal. Exxon Mobile keert wel dividend uit. Eerder deze week liet het al weten dat per aandeel 0,87 dollar uitgekeerd zal worden.

Ook in de aandelen olie? Dan doe je een beroep op brokers. Je vindt hier alvast een overzicht:

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie