Aandelen Amerikaanse olie mogen even genieten van ‘plus weekend’

aandelen olie eindelijk in de plus
Aandelen olie eindelijk in de plus

De aandelen Amerikaanse olie mogen even genieten van een ‘plus weekend’, want het was lang geleden dat de aandelen olie in de plus richting weekend gingen. Na een zeer moeizame start van de week was er de laatste dagen sprake van een mooie groei. Gemiddeld genomen steeds de waarde van het aandeel met 17 procent. Let wel, dit bij een settlement van 19,78 dollar met levering juni. Uiteraard betreft het hier Texas Intermediate olie.

Aandelen Amerikaanse olie mogen even genieten van ‘plus weekend’; waarde stijgt met 17 procent

Donderdag en vrijdag maakten het verschil. Na een desastreuze start gingen de prijzen richting einde van de week elke dag opnieuw met 2 procent omhoog.  Dat resulteerde in een gemiddelde van uiteindelijk 17 procent. Daarbij werd heel even voorbijgegaan aan het enorme olieoverschot dat er nog steeds is, ondanks het feit dat nu ook de nieuwe OPEC regels met Rusland zijn ingegaan.

Lage prijs vanwege gebrek aan opslagcapaciteit

De prijzen daalden maandag en dinsdag gigantisch. Dit had met name te maken met een gebrek aan opslagcapaciteit. Aanbieders deden hun olie vervolgens voor bodemprijzen van de hand en dat was niet goed voor de waarde van het aandeel olie. De stijging zegt echter nog niets. Sterker nog, insiders denken dat de bodem nog moet komen. Dit zou het geval zijn als de economie mondiaal weer wat aantrekt en de juni levering achter de rug is.

Wellicht wil je ook wel aandelen olie kopen. Dat doe je via de brokers. Je vindt hier alvast een overzicht.:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie