Gaat ByteDance alsnog naar de beurs?

Het heeft er alle schijn van dat Byte Dance, het moederbedrijf van TikTok, alsnog naar de beurs gaat.  Hoewel ByteDance zelf weigert commentaar te geven, weten bronnen rondom het bedrijf het zeker: het antwoord op de vraag gaat ByteDance alsnog naar de beurs is volmondig ja. De beursgang zou in het laatste kwart van dit jaar of begin 2022 plaats moeten vinden.

Gaat ByteDance alsnog naar de beurs? Voorbereidingen zouden in volle gang zijn

De beursgang zou opmerkelijk zijn nu de Chinese overheid steeds strenger optreedt tegen techbedrijven in het eigen land. Bovendien liep een eerdere poging om naar de beurs te gaan al spaak.  Dat de eerste poging naar de beurs te gaan spaak liep, had te maken met het gebrek aan beveiliging. De Chinese overheid en ook Amerika plaatste destijds grote vraagtekens bij de veiligheid van ByteDance. Uiteindelijk bleek de beveiliging in het geheel niet in orde en ging er een streep door de beursgang.

ByteDance werkt aan een oplossing voor het probleem

Achter de schermen echter, blijkt ByteDance hard hebben gewerkt aan een oplossing voor dit probleem. Het zou het doorloopproces doorlopen en het zou al opnieuw documenten ingediend hebben bij de Chinese overheid. De beursgang zou op een bijzonder moment komen overigens, juist nu de technologiebedrijven onder het vergrootglas liggen. In die sector worden verregaande hervormingen doorgevoerd. Dit zorgde voor een verkoopgolf op de beurs.

Chinese overheid is streng voor de techbedrijven

De Chinese overheid is erg streng voor de techbedrijven de afgelopen tijd.  Zo dienen de bedrijven aan nog meer regels te voldoen om leningen te kunnen bieden en legt China ook beursgangen in Amerika sterk aan banden.  Aandelen kopen? Dan gebruik je een makelaar in aandelen, een broker dus. Je kunt die brokers hier op het gebied van de prijs en de voorwaarden met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie