SAS neemt de tijd voor beursgang

SAS neemt de tijd voor beursgang. In 2024 maakt Statistical Analytics System de beursgang. Tot die tijd zal het een aantal bedrijfsprocessen verder stroomlijnen. In 2020 leek SAS nog overgenomen te worden door Broadcom. Deze 0nderneming wilde een bedrag tussen de 15 en 20 miljard dollar op tafel leggen. Desondanks strandden de onderhandelingen over de overname, nog niet eens in het zicht van de haven.

SAS neemt de tijd voor de beursgang; aandelen komen in 2024 beschikbaar

SAS is ontwikkeld in 1966 en werd ten jaar later een zelfstandig bedrijf. Kijken we naar de resultaten van de afgelopen jaren, dan kan niet anders dan geconcludeerd worden dat die prima waren., In 2020 werd 3 miljard dollar aan inkomsten binnengehaald en sloot het het boekjaar met winst af. Het eerste deel van 2021 werd een groei van de omzet gerealiseerd van 8,4 procent. Het bedrijf profiteert van de voortdurende vraag naar analytics en dataoplossingen. Die behoefte zit nadrukkelijker als ooit tevoren in de lift.

Beursgang geen aanzet om zaken aan te passen

SAS heeft daardoor een financieel sterke basis gelegd voor de komende jaren. Die basis zal, zo denkt SAS, de komende jaren alleen maar groeien, ook in de jaren die genomen worden om de beursgang voor te bereiden.  De beursgang zal SAS niet aanzetten om dingen anders te gaan doen.  Het bedrijf wil via de solide weg voorwaarts, zonder vreemde zijwaartse sprongen. Het zal blijven vertrouwen op het merk en het platform als sterke basis.

Wil je straks ook aandelen kopen? Dan doe je een beroep op brokers, makelaars in aandelen. Je kunt ze hier alvast vergelijken op basis van de prijs en de voorwaarden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie