Goed kwartaal ASMI en koersdoel AkzoNobel verhoogd

Positief nieuws Shell
Positief nieuws Shell

Beursnieuws: goed kwartaal ASMI en koersdoel AkzoNobel verhoogd.  Het derde kwartaal was voor ASMI een prima kwartaal waarin een sterke brutomarge behaald werd.  Ook de voor het vierde kwartaal afgegeven outlook overtreft de verwachtingen, zo stekt analist Morgan Stanley.

Goed kwartaal ASMI, brutomarge steeg net onder de 50 procent

ASMI denkt in het vierde kwartaal een omzet van tussen de 330 en 350 miljoen euro te kunnen halen. Dat is aanzienlijk meer dan de 320 miljoen euro waarop analisten rekenden. De brutomarge steeg in het derde kwartaal net iets onder de 50 procent. Ook dit was beter dan verwacht. De consensus lag namelijk op 43,8 procent.

Koersdoel AkzoNobel verhoogd

Ondertussen hield Morgan Stanley het Gelijkgewogen advies op ASMI. Het koersdoel werd vastgesteld op 132 euro. Berenberg verhoogde ondertussen het koersdoel voor AkzoNobel van 92 naar 96 euro. Het koopadvies werd gehandhaafd.  Berenberg wees op de betere resultaten dan verwacht gedurende het derde kwartaal en ook op de positieve vooruitzichten. Ondertussen geldt AkzoNobel binnen de sector als favoriet van Morgan Stanley.

Positief nieuws Shell

Voorts wist Shell in het derde kwartaal beter te presteren dan was voorzien. Dat liet analist JP Morgan Cazenove weten. De ccs-winst  bleek met 955 miljoen dollar aanzienlijk hoger dan de 146 miljoen die door analisten was voorzien.  Dit was te danken aan de prestaties bij Integrated Gas. Daar daalde de winst van 2,7 miljard naar 768 miljoen dollar. Analisten hadden gerekend op 218 miljoen dollar. En daarmee was eindelijk weer iets positiefs over Shell te melden. Noem het maar een lichtpuntje.

Ook in aandelen? Check dan hier alvast de brokers.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

 

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie