Zwak rapport voor Air France KLM

zwak rapport Air France KLM
Zwak rapport Air France KLM

Zwak rapport voor Air France KLM. Anders kan niet gesteld worden nu de cijfers van het derde kwartaal van de luchtvaartmaatschappij bekend zijn gemaakt.  Als een verrassing kwamen de cijfers dan ook niet, al is dat een schrale troost voor de eens zo grote en winstgevende luchtvaarder.

Zwak rapport voor Air France KLM; vakbonden wel akkoord over herstructurering

Toch was analist UBS niet over alles negatief. Zo heerst positivisme over de herstructureringsplannen die voorliggen. Zo is Air France KLM akkoord met de vakbond over de herstructurering. Nu moeten de Nederlandse en Franse regering er nog naar kijken.

Omzet Air France KLM valt fors lager uit

De omzet in het derde kwart bedroeg 2,5 miljard euro waar de consensus rekening had gehouden met 2,8 miljard. Daardoor viel de omzet dus fors lager uit. Het operationele verlies viel iets lager uit dan door de analisten was voorzien. UBS hield het advies Neutraal en bepaalde het koersdoel op 3,35 euro.

Omzet Honeywell daalde 14 procent

Honeywell, een andere beursgenoteerde onderneming, boekte in het derde kwartaal een lagere winst dan was verwacht zoals ook de omzet lager uitviel.  De aangepaste winst bedraagt nu 1,56 euro per aandeel. Een jaar eerder was dat nog 2,08 euro per aandeel. De omzet daalde met 14 procent naar 7,797 miljard .

Aandelen kopen? Dan moet je een beroep doen op de brokers. Je ziet ze hier en kunt ze dus alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie