JP Morgan verlaagt koersdoel ASMI; Postnl met genormaliseerde EBIT

Postnl met solide genormaliseerde EBIT
Postnl met solide genormaliseerde EBIT

JP Morgan verlaagt koersdoel ASMI; Postnl met genormaliseerde EBIT. Zie hier, zomaar wat goed nieuws wat betreft het Nederlandse postbedrijf bij de start van een korte beursweek. JP Morgan verlaagt het koersdoel van ASM International met 4 euro.

JP Morgan verlaagt koersdoel ASMI van 100 naar 96 euro

Eerst maar eens kijken naar JP Morgan, dat het koersdoel ASMI verlaagde van 100 naar 96 euro. Het advies blijft onveranderd neutraal. De specialisten van JP Morgan beoordelen ASMI als goed gewaardeerd en voorzien verder geen grote correcties. Wel is JP Morgan met betrekking tot ASMI ook ietsje voorzichtiger geworden ten aanzien van de brutomarge.

Postnl: zeer sterke kasstroom

Postnl zag een solide genormaliseerde EBIT tijdens het eerste kwartaal van dit jaar. De ontwikkeling van de kasstroom kan daarnaast gerust sterk genoemd worden. De outlook voor 2020 werd dan ook gehandhaafd. Ook de geplande fusie die Postnl aangaat met Sandd loopt volgens het postbedrijf volledig naar wens.

Shell zet productie tijdelijk stil

Er was dit weekend minder goed nieuws voor Shell, dat de productie bij olieplatform Perdido in de Golf van Mexico tijdelijk stil zette. Reden was een lek in de pijplijn van Exon Mobil.  Later kon Shell weer gewoon aan de slag. Wat betreft de olie is het de vraag wat er deze week met de prijs gaat gebeuren nu de OPEC afspraken met Rusland gemaakt heeft over het oppompen van minder vaten olie. Ook interesse om de beursvloer op te gaan? Check hier alvast de brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie