Koersdoelen Prosus en Randstad verhoogd

koersdoel Prosus omhoog
koersdoel Prosus omloog

De koersdoelen Prosus en Randstad zijn verhoogd, zo werd vanochtend bekend gemaakt. UBS verhoogde het koersdoel van Randstad van 42 naar 46 euro. Dezelfde partij deed dat ook voor het koersdoel van Prosus, nu van 91 naar 92 euro.

Koersdoelen Prosus en Randstad verhoogd; bruto marge Randstad verslechterd wel

De verwachtingen van de cijfers van Randstad over het tweede kwartaal zijn niet al te best, De verwachting is dat de uitzendorganisatie  29 procent minder omzet zal laten zien over het tweede kwartaal.  Ook de winst za aanzienlijk lager zijn. UBS ziet echter ook de exit rates en weet dat de lockdown maatregelen naar aanleiding van de coronacrisis teruggeschroefd worden. Daarom worden de taxaties voor Randstad toch naar boven bijgesteld. Overigens zal de bruto marge van Randstad wel verslechteren.

Prosus van 91 naar 93 euro

Het koersdoel van Prosus werd verhoogd van 91 naar 93 euro. Het advies Kopen bleef gehandhaafd, zoals dit ook voor Randstad geldt overigens. Eerder werden de winstverwachtingen van Prosus naar beneden bijgested na de verlaging in april vanwege de invloed die de lockdown maatregeen op de onderneming hadden.

Wie ook de beurs op wil krijgt zeker te maken met brokers. Je kunt ze hier alvast vergelijken:

[table “” not found /]

 

 

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie