Ook Holley gaat via Spac naar de beurs

Aandelen Holley kopen

Ook Holley gaat via Spac naar de beurs. De autotuner gigant gaat in dat kader fuseren met blanco cheque bedrijf Empower. De beursgang moet Holley waarderen op 1,55 miljard dollar. De aandelen Holley zullen worden verhandeld op de beurs in New York, de tickeraanduiding is HLLY.

Ook Holley gaat via Spac naar de beurs, tickeraanduiding is HLLY

Holley is een bedrijf met een rijke historie. Het werd opgericht in 1896, in Bradford in de staat Penssylvania. De onderneming werd niet geheel verrassend door de broers Holley opgericht. George en Graaf Holley ontwikkelden in eerste instantie een klein, eencilinderig en driewielig voertuig dat een snelheid van maximaal 30 mph kon halen. Later volgde een vierwielig voertuig. De doorbraak van de ondernemning kwam echter toen het bedrijf zich toe ging leggen op de productie van carburateurs.

Onder merknamen als MSD Performance en Quick Time

Tegenwoordig is Holley een veelzijdig producent van onder meer brandstof injectiesystemen, presentatie brandstofpompen, inlaatspruitstukken, displayproducten, terwijl Holley ook een erkend producent is van materialen voor raceauto’s. Ook de maritieme wereld maakt gretig gebruik van de producten van Holley. De verschillende producten die Holley maakt worden aangeboden onder merknamen als bijvoorbeeld MSD Performance, Flowmaster, Flowtech en ook Quick Time.

Wil jij ook aandelen Holley kopen? Dan moet je een beroep doen op een broker. Je kunt die brokers hier alvast met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie