Ook Better.com maakt gebruik van Spac bij beursgang

Aandelen Better.com kopen

Ook Better.com maakt gebruik van Spac bij beursgang. De aandelen van deze digitale hypotheekverstrekker moeten in het tweede deel van dit jaar verhandeld kunnen worden op de beurs. SoftBank heeft een aanzienlijk belang in het bedrijf. Nog niet heel lang geleden telde het 500 miljoen dollar neer voor een aanzienlijk belang in de onderneming.

Ook Better.com maakt gebruik van Spac bij beursgang; aandelen nog dit jaar beschikbaar

Better.com zorgde voor een revolutie en veranderde het aankoopproces van het kopen van een woning aanzienlijk., Met dank aan deze aanbieder verloopt het proces veel sneller. Bovendien zijn er minder kosten mee gemoeid. Better.com kan beschouwd worden als het levenswerk van Vishal Garg. Nadat hij zelf zijn huis moest verlaten en op zoek wilde naar een alternatief, stuitte hij op een aankoopsysteem dat zijn goedkeuring niet kon verdragen. Garg noemde dat proces traag en sprak van een opzettelijk ingewikkeld proces.

Na vier vergeefse pogingen nu wel raak

En dus besloot Garg dat dit anders moest. Nadat eerst vier startups van Garg op niets waren uitgelopen, bleek Better.com wel dat schot in de roos.  Voor het maken van een website schakelde hij een voormalig medewerker van Spotify in overigens en bij de totstandkoming ervan werd gebruik gemaakt van artificial intelligence, cloud computing en machine learning.

Vergelijk hier de brokers

Better.com staat voor lagere kosten en vooral een sneller proces. In feite wordt het gehele hypotheekproces nu online afgehandeld. Je uploadt documenten en ondertekent ze met eSigning. Wil jij straks ook aandelen Better.com kopen? Dan moet je een beroep doen op brokers. En die kun je hier alvast met elkaar vergelijken.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie