Refresco keert terug op de beurs

Refresco keert terug op de beurs. Aandelen Refresco kopen, dat was toch al mogelijk? Klopt, tot aan 2018 was het inderdaad mogelijk om aandelen Refresco te kopen. Toen echter verdween Refresco weer van de beurs. Nu echter, staat Refresco voor een terugkeer op de beurs. De Franse eigenaar PAI gaat aandelen van Refresco aanbieden op de Amerikaanse beurs namelijk.

Refresco keert terug op de beurs om bestaande schulden af te lossen

Daarmee keert Refresco dus terug op de beurs. Eerder was sprake van een beursnotering in Amsterdam. In 2018 echter, verdween het bedrijf van de beurs nadat het voor een bedrag van 1,6 miljard euro werd overgenomen door PAI, een bekende Franse investeringsgroep. Ondanks dat Refresco met het hoofdkantoor gevestigd is in Rotterdam, brengt PAI de aandelen naar de Amerikaanse beurs. Het extra kapitaal dat opgehaald moet worden met de beursgang, zal in eerste instantie gebruikt worden om bestaande schulden af te lossen.

Refresco zegt de grootste van de wereld te zijn

Refresco is een onafhankelijke bottelaar en het bedrijf geniet vooral bekendheid als de producent van Wicky. De roots van de onderneming liggen in het Brabantse Maarheeze, waar ook nog steeds een vestiging van Refresco is.  Wicky maakte van Refresco een bekende onderneming. Daarnaast bottelt Refresco echter meer dranken als bijvoorbeeld Pepsi Cola en de energiedranken van het eveneens bekende merk Monster. Zelf zegt Refresco dat het de grootste onafhankelijke bottelaar van frisdranken en vruchtensappen ter wereld is.  Wil je straks aandelen Refresco kopen? Check dan dus altijd eerst de informatie die je hier op AllesOverAandelen.com vindt. Pas dan bestaat de kans dat je echt geld gaat maken.  Zo kun je hier alvast de brokers met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie