ARM gaat na afblazen overname naar de beurs

ARM gaat na afblazen overname naar de beurs. Het wordt namelijk vanaf maart 2023 mogelijk om aandelen ARM te kopen. Dat aandelen ARM kopen straks mogelijk is, heeft alles te maken met het feit dat de overname door Nvidia afgeblazen is. En dus zoekt de eigenaar, de Japanse Softbank Group, nu naar extra geld via een beursgang van ARM.

ARM gaat na afblazen overname naar de beurs; aandelen beschikbaar vanaf maart 2023

Heel lang leek het er op dat aandelen AEM kopen nooit een optie zou worden. Dat had alles te maken met de geplande overname door Nvidia. Door toedoen van de Engelse en Amerikaanse mededingingsautoriteiten ging de overname echter niet door. Ook de Chinese autoriteit diende zich nog over de overname uit te spreken. Vanwege die onduidelijkheid werd de gang naar de beurs een doodlopende weg en is het dus straks mogelijk om aandelen ARM te kopen.

Kleine catastrofe voor eigenaar Softbank Group

Voor Softbank was het niet doorgaan van de overname overigens toch wel een kleine catastrofe. De overgang zou de Japanners namelijk een som van tachtig miljard dollar opleveren. Met de beursgang wil de Softbank Group kijken of er op een andere manier aan extra geld gekomen kan worden. Overigens was al eens eerder sprake van een gang naar de beurs. Op zich niet zo gek, want ARM is een begrip binnen de chipindustrie. De onderneming is met name bekend op het gebied van cloud computing en Metaverse. De omzet van ARM steeg de laatste drie kwartalen aanzienlijk met 40 procent naar 2 miljard dollar.

Aandelen kopen? Check dan eerst de brokers. Vergelijk en kies wat voor jou de beste broker is. Vergelijken kan hier.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie