Lotus wil met beursgang groeiplannen waarmaken

Lotus wil met beursgang groeiplannen waarmaken.  Als het aan eigenaar Geely ligt, dan wordt aandelen Lotus kopen binnen afzienbare tijd mogelijk. Geely zegt dringend nieuw kapitaal nodig te hebben om de ambities wat betreft groei ook daadwerkelijk waar te kunnen maken. De aandelen zouden aangeboden worden op de beurzen in Sjanghai en eventueel ook in het Amerikaanse New York.

Lotus wil met beursgang groeiplannen waarmaken

Door aandelen Lotus kopen maak je het mogelijk dat de groeiplannen van Lotus daadwerkelijk gestalte krijgen. Met de beursgang wil Lotus namelijk ettelijke miljarden ophalen. De ambities van Lotus liegen er niet om. Zo wil Lotus binnen nu en vijf jaar liefst vier nieuwe elektrische auto’s produceren. Ook liggen er plannen om een nieuwe fabriek in China te openen. Lotus wil binnen afzienbare tijd 100.000 auto’s per jaar verkopen. Ook is Lotus aan het onderzoeken hoe het de marge per auto kan vergroten.

Beursgang moet miljarden op gaan leveren

Lotus is een van origine Brits autobedrijf. Lotus is op dit moment nadrukkelijk bezig met de productie van twee nieuwe modellen. Dit zijn de Emina, de laatste Lotus met een verbrandingsmotor overigens, en de elektrische hypercar de Evija. In 1948 werd de eerste Lotus gemaakt. Grote man was destijds Collin Chapman. Hij ontwikkelde de eerste Lotus en zijn invloed is ook na zijn overlijden nog steeds zicht- en voelbaar binnen de Lotus familie. Lotus verwierf grote bekendheid toen het zich ging mengen in de Formule 1 wereld, waarin het toch wel enkele grote successen kon vieren. Vanaf 2017 is Geely de eigenaar van de producent van sportieve auto’s. Geely heeft een meerderheidsbelang van 51 procent in Lotus en heeft het dus voor het zeggen bij deze bijzondere producent van opvallende auto’s.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie